سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه، تعریف، تاریخچه
2 آزمون های ارگانولپتیکی 1
3 انتخاب مواد اولیه و فرایند
4 آزمون های ارگانولپتیکی 2
5 محاسبه فرآیند حرارتی به روش های مختلف
6 آشنایی با اندازه گیری بریکس
7 انواع فساد محصولات کنسروی
8 آزمون استاندارد مواد اولیه در کنسرو
9 تکنولوژی کنسرو لوبیاچیتی
10 آزمون استاندارد کنسرو لوبیا چیتی
11 تکنولوژی کمپوت ها
12 تکنولوژی کنسرو زیتون
13 آزمون استاندارد کمپوت و کنسرو زیتون
14 طعم دهنده ها
15 آزمون های ارگانولپتیکی
16 تکنولوژی کنسرو رب گوجه فرنگی
17 فرمولاسیون
18 مبانی استریلیزاسیون و پاستوریزاسیون
19 آزمون های استاندارد سس کچاپ
20 بررسی طرح تیپ1
21 آزمون درب بندی
22 روش های مختلف فرایند حرارتی
23 تعریف و کاربرد انواع دستگاه های حرارتی در کارخانه های کنسروسازی
24 افزودنی های رایج در صنعت کنسرو سازی
25 تکنولوژی کنسرو ماهی تن
26 انواع فساد در کنسرو ها
27 نگهدارنده ها
28 slow food
29 آزمون های فساد در کنسرو ها1
30 آشنایی با انواع قوطی ها و بسته بندی های کنسرو ولاک ها
31 آزمون های استاندارد کنسرو تن ماهی
32 آزمون های فساد در کنسرو ها2
33 آزمون نگهدارنده ها
34 آزمون های استاندارد کنسرو سبزیجات
35 آزمون های هدونیک
36 جمع بندی وارائه تکالیف
37 جمع بندی وارائه تکالیف