1 |
مقدمه، گروه بندی و تبیین سرفصل ها و تکالیف |
|
2 |
انواع انبار از نظر ماهیت، عملکرد و ساختمانی |
|
3 |
عوامل موثر در انتخاب محل انبار |
|
4 |
ساختار انبار |
|
5 |
محاسبه ظرفیت و تجهیزات مورد نیاز |
|
6 |
قفسه بندی و سایر تجهیزات |
|
7 |
روش های چیدمان محصول |
|
8 |
روش های بازرسی انبار |
|
9 |
بهداشت کار و محیط انبار |
|
10 |
سردخانه نگهداری گوشت |
|
11 |
سیلو و روش های نگهداری غلات |
|
12 |
انبارهای با اتمسفر کنترل شده |
|
13 |
مشخصات ساختمانی انبارهای مپ |
|
14 |
تجهیزات اتمسفر کنترل شده |
|
15 |
انبارهای تهویه شونده |
|
16 |
سیستم های تهویه |
|
17 |
تکمیل فرآیند طراحی انبار و سردخانه |
|
18 |
روش طراحی انبار و سردخانه |
|