# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | ماهیت آب در موادغذایی | |
2 | امولسیون | |
3 | پروتیین | |
4 | چربی | |
5 | بسته بندی هوشمند | |
6 | اکسیداسیون | |
7 | تقلبات | |
8 | پلیمرها | |
9 | پت | |
10 | بسته بندی تجزیه پذیر | |
11 | مهاجرت ذرات | |
12 | معرفی غلات و اهمیت آن ها | |
13 | ماهیت آب در موادغذایی | |
14 | ایزوترم جذب و دفع | |
15 | بسته بندی تجزیه پذیر | |
16 | بسته بندی تجزیه پذیر | |
17 | ماهیت آب در موادغذایی | |
18 |