| 1 |
کلیات |
|
| 2 |
مبانی فرآوری ضایعات |
|
| 3 |
اقتصاد ضایعات |
|
| 4 |
انواع ضایعات کارخانه های فراوری شیر |
|
| 5 |
انواع ضایعات کارخانه های فراوری غذاهای دریایی |
|
| 6 |
ارزش تغذیه ای ضایعات |
|
| 7 |
روش های نگه داری ضایعات |
|
| 8 |
مخاطرات بهداشتی ضایعات |
|
| 9 |
روش های فراوری ضایعات |
|
| 10 |
روش های نگه داری ضایعات فراوری شده |
|
| 11 |
استانداردهای بهداشتی و کیفی فراورده های ضایعات |
|
| 12 |
پالایشگاه کشتار گاه |
|
| 13 |
انواع ضایعات کشتارگاه های دام و طی |
|
| 14 |
آشنایی با مراکز علمی و پژوهشی |
|
| 15 |
آشنایی با مراکز دولتی مرتبط |
|
| 16 |
ضایعات فرآورده های لبنی |
|
| 17 |
ضایعات مرکبات |
|
| 18 |
ضایعات رستورانی |
|
| 19 |
ضایعات واحد فرآوری میوه و سبزی |
|
| 20 |
ضایعات عرقیجات |
|