| 1 |
اهلی سازی گونه های بومی |
شیلات |
کارشناسی |
| 2 |
پرورش آبزیان |
علوم دامی |
کارشناسی |
| 3 |
پرورش آبزیان - ماهی و میگو |
علوم دامی |
کارشناسی |
| 4 |
تکثیر و پرورش سخت پوستان |
شیلات |
کارشناسی |
| 5 |
تکثیر و پرورش نرم تنان |
شیلات |
کارشناسی |
| 6 |
تکثیروپرورش آبزیان |
شیلات |
کارشناسی |
| 7 |
جانور شناسی |
محیط زیست |
کارشناسی |
| 8 |
جانورشناسی |
شیلات |
کارشناسی |
| 9 |
جانورشناسی |
شیلات |
کارشناسی |
| 10 |
جلسه بحث |
شیلات |
کارشناسی |
| 11 |
فیزیولوژی تولید مثل آبزیان |
شیلات |
کارشناسی |
| 12 |
فیزیولوژی جانوری |
شیلات |
کارشناسی |
| 13 |
کارورزی |
شیلات |
کارشناسی |
| 14 |
کارورزی 2 (تخصصی، پروژه) |
شیلات |
کارشناسی |
| 15 |
کارورزی1(عمومی، مهارت ورزی 1) |
شیلات |
کارشناسی |
| 16 |
لیمنولوژی |
شیلات |
کارشناسی |
| 17 |
لیمنولوژی |
شیلات |
کارشناسی |
| 18 |
ماهی شناسی عمومی |
شیلات |
کارشناسی |
| 19 |
ماهی شناسی عمومی |
شیلات |
کارشناسی |
| 20 |
مبانی اصلاح نژاد آبزیان |
شیلات |
کارشناسی |
| 21 |
مبانی اصلاح نژادآبزیان |
شیلات |
کارشناسی |
| 22 |
هیدروبیولوژی عمومی |
شیلات |
کارشناسی |
| 23 |
هیدروبیولوژی عمومی |
شیلات |
کارشناسی |
| 24 |
تکثیر و پرورش تکمیلی آبزیان |
شیلات |
کارشناسی ارشد |
| 25 |
ژنتیک و بیوتکنولوژی آبزیان پرورشی |
شیلات |
کارشناسی ارشد |
| 26 |
فیزیولوژی آبزیان |
شیلات |
کارشناسی ارشد |
| 27 |
ماهی شناسی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |