تاثیر استفاده از سطوح مختلف کروم آلی و تورین در جیره های غذایی بدون پودر ماهی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)
مهدی زائری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
تولید، تخلیص و ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی ایمونوگلوبولین y پلیکلونال علیه باکتریهای streptococcus iniae ، lactococcus garvieae و yersinia ruckeri بیماریزا در ماهی قزلآلای رنگینکمان -oncorhynchus mykiss-
علیرضا چاوش نصراباد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
همسانه سازی ژن هورمون رشد ماهی قزلآلای رنگین کمان -onchorhyncus mykiss- در یک سازه بیانی
الهام نجاتی فرد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
بررسی مقایسهای تاثیر استفاده از سطوح مختلف داروهای ترادامیکس و لتروزول بر رشد و توسعه تخمدان در ماهی سیچلاید گورخری -amatitlania nigrofasciata-
مائده صفائی قادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر عملکرد رشد و بیان برخی از ژنهای مؤثر در متابولیسم چربی در ماهی قزلآلای رنگینکمان (oncorhynchus mykiss) مبتلا به کبد چرب
سلیمه اسدی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۸
اثر افزودن سرکه سیب در جیره بر بیان ژن گلوتاتیون ردوکتاز کبد و جمعیت باکتریهای روده ماهی قزلآلای رنگینکمان (oncorhynchus mykiss) توسط