فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۸

تاثیر استفاده از اسیدی فایر چند جزئی در جیره غذایی ماهی تترا نئون -paracheirodon innesi- بر عملکرد رشد، تولید مثل و ترکیب باکتری های دستگاه گوارش

امیررضا باقری پورفلاح
دکتری عمومی | ۱۴۰۴/۰۲/۳۱

بررسی تاثیر استفاده از اسیدی فایر در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد و برخی فاکتورهای سرمی و ایمنی ماهی تترا نئون (paracheirodon innesi)

صغری تقی نسب درزی
دکتری عمومی | ۱۴۰۴/۰۱/۲۵

تاثیر استفاده از سطوح مختلف کروم آلی و تورین در جیره های غذایی بدون پودر ماهی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)

مهدی زائری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۷/۰۸

تولید، تخلیص و ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی ایمونوگلوبولین y پلی‌کلونال علیه باکتری‌های streptococcus iniae ، lactococcus garvieae و yersinia ruckeri بیماری‌زا در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان -oncorhynchus mykiss-

علیرضا چاوش نصراباد
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۹

همسانه سازی ژن هورمون رشد ماهی قزل‌آلای رنگین کمان -onchorhyncus mykiss- در یک سازه بیانی

الهام نجاتی فرد
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۹/۲۷

بررسی مقایسه‌ای تاثیر استفاده از سطوح مختلف داروهای ترادامیکس و لتروزول بر رشد و توسعه تخمدان در ماهی سیچلاید گورخری -amatitlania nigrofasciata-

مائده صفائی قادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۹/۲۷

اثر سطوح مختلف سرکه سیب بر عملکرد رشد و بیان برخی از ژن‌های مؤثر در متابولیسم چربی در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (oncorhynchus mykiss) مبتلا به کبد چرب

سلیمه اسدی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸

اثر افزودن سرکه سیب در جیره بر بیان ژن گلوتاتیون ردوکتاز کبد و جمعیت باکتری‌های روده ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (oncorhynchus mykiss) توسط

علی شرفخانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸