1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختصای در دوره کارشناسی بهداشت مواد غذائی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل شیمیایی مواد غذائی |
3 |
شایستگی های پایه |
شیمی عمومی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل شیمیایی مواد غذائی |
5 |
روش تدریس |
تدریس بخش نظری در کلاس و بخش عملی در آزمایشگاه شیمی مواد غذائی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس و ارئه گزارش کار |
7 |
منبع |
آزمونهای شیمیائی مواد غذائی(ویدا پروانه)- |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف کلاس درس- وسایل و تجهیزات مورد نیاز جهت انجام آزمایشات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم-گزارش کار |
10 |
فایل |
Pdf File |