| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختصای در دوره کارشناسی بهداشت مواد غذائی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل شیمیایی مواد غذائی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
شیمی عمومی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل شیمیایی مواد غذائی |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس بخش نظری در کلاس و بخش عملی در آزمایشگاه شیمی مواد غذائی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس و ارئه گزارش کار |
| 7 |
منبع |
آزمونهای شیمیائی مواد غذائی(ویدا پروانه)- |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف کلاس درس- وسایل و تجهیزات مورد نیاز جهت انجام آزمایشات |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم-گزارش کار |
| 10 |
فایل |
Pdf File |