1 |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
2 |
باکتری شناسی اختصاصی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
3 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
4 |
بهداشت و صنایع غذائی 1 (شیر) |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
5 |
شیمی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
6 |
عفونتها و مسمومیت های غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
7 |
کار آموزی در آزمایشگاه های کنترل کیفی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
8 |
کارآموزی ـ تجزیه خوراک دام وطیور |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
9 |
کارآموزی آزمایشگاه مرکز تشخیص 2 |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
10 |
کنترل شیمیائی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
11 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
12 |
کنترل میکربی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
13 |
مدیریت آزمایشگاه |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
14 |
میکرب شناسی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی |
15 |
میکروب شناسی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی |
16 |
استانداردها وقوانین موادغذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
17 |
بهداشت محیط درصنایع غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
18 |
پایان نامه |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
19 |
پروژه |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
20 |
روش های نمونه برداری مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
21 |
سمینار |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
22 |
عفونت ها ومسمومیت های مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
23 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
24 |
کنترل میکروبی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ارشد |
25 |
اصول تغذیه دام |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکترای حرفه ای |
26 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
پاتوبیولوژی |
دکترای حرفه ای |
27 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
28 |
بهداشت و صنایع شیر |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
29 |
بیماریهای مشترک انسان و دام |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکترای حرفه ای |
30 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -1 |
مشترک - دامپزشکی |
دکترای حرفه ای |
31 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -2 |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکترای حرفه ای |
32 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -2 |
مشترک - دامپزشکی |
دکترای حرفه ای |
33 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -3 |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکترای حرفه ای |
34 |
پایان نامه و گزارش تحقیق -3 |
مشترک - دامپزشکی |
دکترای حرفه ای |
35 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
پاتوبیولوژی |
دکترای حرفه ای |
36 |
صنایع موادغذایی با منشاء دامی |
پاتوبیولوژی |
دکترای حرفه ای |
37 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکترای حرفه ای |
38 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
پاتوبیولوژی |
دکترای حرفه ای |
39 |
آمادگی برای امتحان جامع |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
40 |
پروژه تحقیقاتی -1 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
41 |
پروژه تحقیقاتی -2 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
42 |
پروژه تحقیقاتی -3 |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
43 |
مدیریت بهداشت صنایع غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
44 |
میکروب شناسی اختصاصی موادغذائی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری (Ph.D) |
45 |
باکتری شناسی اختصاصی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی ناپیوسته |
46 |
بهداشت وکنترل کیفی مواد غذایی با منشاء دامی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
47 |
پروژه تحقیقاتی |
دامپزشکی |
کارشناسی ناپیوسته |
48 |
تجزیه خوراک دام وطیور |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی ناپیوسته |
49 |
کارآموزی ـ آناتومی و بافت شناسی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
50 |
کارآموزی ـ تجزیه خوراک دام وطیور |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
51 |
کارآموزی ـ میکروبیولوژی |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی ناپیوسته |
52 |
کارآموزی بهداشت وکنترل مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
کارشناسی ناپیوسته |
53 |
مدیریت آزمایشگاه |
پاتوبیولوژی |
کارشناسی ناپیوسته |
54 |
اصول تغذیه دام |
علوم درمانگاهی - بهداشت و پیشگیری بیماریهای دامی |
دکتری عمومی |
55 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
56 |
بهداشت و صنایع شیر |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
57 |
بیماریهای مشترک انسان و دام |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |
58 |
کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذایی و آبزیان |
دکتری عمومی |