بهبود خصوصیات آب تمشک گونه rubus dolichocarpus با استفاده از باکتریهای لاکتیکی و بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی آن در ماست و جلوگیری از اکسیداسیون ثانویه ماهی تیلاپیا و تاثیر عصاره استویا برای محافظت از ترکیبات فنولیک آن
محمدمهدی کریمخانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۱/۲۵
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی نانوامولسیون اسانس نعناع (mentha spicata) در محیط کشت و مدل غذایی
سحر زمانی اهری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۱۰
تاثیر حفاظتی کفیر بر سمیت کبدی القا شده توسط آفلاتوکسین b1 در موش های صحرایی نر بالغ
سیداحمد سجادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۰۵
تهیه پوشش خوراکی نانوکیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس پونه به منظور افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل الای رنگین کمان نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
فاطمه حق شناس مجاوری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۷/۱۲
امکان سنجی تخمیر سبوس برنج با استفاده از سویه های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بهمنظور تولید ماست پست بیوتیک.
رویا سنجری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۰۵
بررسی ویژگی های بیوشیمیایی، مولکولی و ارزیابی برون تنی پتانسیل پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتریهای اسیدلاکتیک جداسازی شده از ماست های سنتی تولید شده در حوزه شرق افغانستان
سید عطاء الحق بنوری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۳/۳۱
مقایسه غلظت نیترات، نیتریت، سرب و کادمیوم موجود در سبزیهای سالادی (کاهو، خیار، پیاز و گوجهفرنگی)عرضهشده در میادین ترهبار شهر مشهد و ارزیابی خطر آن ها
مهدی رام
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۷
جدا سازی پاتوتیپ های اشریشیا کلی مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف به روش های کشت میکروبی و مولکولی
رافدسمیر عبدالکریم الزبیدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۰
بررسی اثر پوشش پروتئین آب پنیر حاوی امولسیون و نانوامولسیون اسانس پونه کوهی بر زندهمانی باکتری مورگانلا مورگانی تلقیح شده به فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان نگهداری شده در یخچال
سحر مقدم تبار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۰
بررسی اثر نانوکیتوزان حاوی عصاره گیاه allium paradoxum روی کنترل رشد اشریشیاکلی o157:h7 تلقیح شده به فیله گوساله نگهداری شده در دمای 4 درجه سلسیوس
مهدی حاتم راجی توج
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۹
جستجوی باقی مانده برخی از انتی بیوتیکها در تخم مرغهای عرضه شده در شهر مشهد
امنه پورجابری
دکتری عمومی
|
۱۴۰۱/۰۴/۰۷
بررسی فراوانی کلیفرم های مدفوعی و عوامل تعیین کننده ی مقاومت به فلوروکوئینواون در اشریشیاکلی انتروهموراژیک جدا شده از نمونه های شیرخام مشهد
معصومه باغبانباشی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۰۸
اثر پوشش کامپوزیت نانوکیتوزان- ایزوله پروتئین آب پنیر حاوی اسانس مرزه همراه با بسته بندی جاذب اکسیژن بر روی کیفیت فیله های ماهی قزل آلای رنگین کمان طی زمان نگهداری در یخچال
راضیه اللهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۰/۲۹
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی سویه های اشریشیا کلی تولید کننده بتالاکتاماز وسیع الطیف جدا شده از شیرخام و موارد ورم پستان بالینی
مینا ساعی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۰
بررسی اثر ضدمیکروبی پوشش آلوئه ورا حاوی اسانس دارچین بر زنده مانی باکتری سودوموناس آئروژینوزای تلقیح شده به فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان نگهداری شده در یخچال
سیده نرگس اسدی وانانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۹
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (metapenaeus affinis) دریایی وپرورشی بستهبندی شده فروشگاههای زنجیرهای شهر تهران
سحر عاطفی صدر ینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۵/۰۹
فیلم خوراکی دولایه فعال بر پایه ارموروس - پلی وینیل الکل حاوی عصاره غلاف -husk-زیره سبز: بررسی ویژگی-های فیزیکوشیمیایی، مکانیکی، حرارتی و میکروبی فیلم و ارزیابی کارآیی آن در ماندگاری فیله گوشت گاو
الهام مریخی اردبیلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۲
بررسی فراوانی توکسوپلاسما گوندئی در گوشت گوسفند با استفاده از روش تکثیر همدمایی بواسطه حلقه و واکنش زنجیره ای پلیمراز آشیانه ای در شهرستان اصفهان
حمید رئیس زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۱/۲۳
بررسی زند همانی باکتریهای پروبیوتیک افزود ه شد ه به چند ماتریس لبنی تحت شرایط شبیهسازی شد ه دستگا ه گوارش
کیوان آئینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۷
جداسازی پاتوتیپ های اشریشیاکلی مولد اسهال از شیر خام، گوشت قرمز، برخی فرآورده های آن ها و بیماران انسانی و بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی آن ها
ندا فلاح
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۰۶
بررسی اثر پوشش آلژینات سدیم حاوی اسانس میخک و بهلیمو با دو نوع بستهبندی (آئروبیک و بستهبندی در اتمسفر اصلاح شده) بر افزایش ماندگاری سینه مرغ نگهداری شده در دمای یخچال (℃4)
مهزاد حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۵
بررسی فراوانی برخی ژنهای کد کننده باکتریوسین در باکتریهای اسیدلاکتیک جدا شده از پنیرهای سنتی آذربایجان غربی
مهران حاجی قلیزاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۱
استفاده از فاژ بر روی محصولات گوشتی جهت کنترل باکتریهای salmonella typhimurium وo157:h7 escherichia coli
گلشن شاکری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۳/۰۷
بررسی اثر پوشش نانوامولسیون کیتوزان حاوی عصاره غوره و زیره سیاه بر روی رشد در همبرگر نگهداری شده در یخچال o157: h7 باکتری اشیرشیا کلای 7
نسترن نادری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۱۰
شناسایی مایکوباکتریوم اویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس در شیرهای خام و پاستوریزه، پنیرهای صنعتی و سنتی تولیدی در شهرستان مشهد با روش های کشت و nested pcr و تایپینگ سویه های جدا شده با روش توالی های کوتاه تکراری -ssr-
نسیم صادقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۸/۰۱
جداسازی و شناسایی سالمونلا اینتیریتیدیس ، سالمونلا تایفی موریوم و سالمونلا اینفنتیس از تخم مرغهای بومی و صنعتی -معمولی و بدون آنتی بیوتیک- شهر مشهد
مهتاب علی پورخشت
دکتری عمومی
|
۱۳۹۸/۰۷/۱۶
بررسی آلودگی آب شرب گاوداری های شرب مشهد به باکتری های شاخص
آیلین نیرومند
دکتری عمومی
|
۱۳۹۸/۰۴/۲۳
ریزپوشانی اسانس آویشن شیرازی درون سلول های ساکارومیسز سرویزیه و بررسی تاثیر ضد باکتریایی آن در محیط کشت و مدل غذایی و ارزیابی حسی مقایسه ای در سوپ آماده
مریم نخعی مقدم
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۷
بررسی فراوانی آلودگی و زنده مانی توکسوپلاسما گوندی در شیر شتر در استان خراسان رضوی با روش pcr
سیده بهاره جوادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۸/۲۰
بررسی فنوتیپی و ژنوتیپی مقاومت به برخی از فلوروکینولون ها در باکتری اشرشیاکلی جداشده از ورم پستان کلی فرمی
مهدیه مهدوی میمند
دکتری عمومی
|
۱۳۹۷/۰۷/۲۱
تأثیر اشعه مایکروویو، اسید خوراکی و نمک بر سودوموناس آئروژینوژا تلقیح شده در قطعات گوشت گوساله و اندازه گیری مدت ماندگاری در یخچال
نیلوفر شهبازی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
تاثیر اشعه مایکروویو و اسید های خوراکی بر باکتری لیستریا مونو سایتوژنز تلقیح شده درقطعات مرغ
عاطفه جونابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۹
شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت مرغ با استفاده از روشهای کشت و pcrو تعیین بیوتایپ های بیماریزا و غیربیماریزا
خدیجه سیرغانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۶
شناسایی یرسینیا انتروکولیتیکا در شیر خام با استفاده از روش های کشت و pcr و تعیین بیوتایپ های بیماریزا و غیر بیماریزا
فهیمه موفق
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۶
بررسی اثر بسته بندی با اتمسفر اصلاح شده (map) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلا
مینا نداف
دکتری عمومی
|
۱۳۹۵/۰۴/۱۵
جست و جوی برخی باقیمانده های آنتی بیوتیکی در گوشت ،کبد،کلیه ماهی قزل آلا عرضه شده درسطح شهرستان مشهد
عزّت نوروزی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۱
ریز پوشانی نایسین به روش الکترو اسپینینگ و بررسی اثرآن برباکتری لیستریا منو سایتو ژنز.
محی الدین کاظمی کیله گلان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۰/۲۳
جستجوی باقیمانده آنتی بیوتیک ها در گوشت گوسفندعرضه شده در سطح شهرستان مشهد
زهرا رحمانی بیدسکان
دکتری عمومی
|
۱۳۹۴/۰۸/۱۹
بررسی خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری های لیستریا منوسایتوژنز جدا شده از لاشه های مرغ گوشتی و بیماران انسانی
طیبه زینلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۰۹
شناسایی، تعیین پروفایل توکسینی و بررسی تنوع ژنتیکی کلستریدیوم پرفرینجنس جدا شده از گوشت قرمز، مرغ و موارد انسانی
اسماء افشاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۰۶
مقایسه دو روش mpn-pcr و real time pcr در شمارش باکتری لیستریا منوسایتو ژنز درنمونه شیر خام
الهام کریمی دویل
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۳
اثرات تیمول، نیسین و اسید لاکتیک بر روی لیستریا مونوسایتوژنز تلقیح شده به قطعات مرغ
فرزانه عربی دلوئی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۱۰/۱۵
اثر نیسین، edta و اسید لاکتیک بر روی سالمونلا تایفی موریوم تلقیح شده به قطعات مرغ
فریده پورافضل
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۰۷/۲۸
مدل سازی رشد باکتری باسیلوس سرئوس تحت تاثیر مقادیر مختلف اسانس زنیان، دما، ph و دزهای مختلف تلقیح
سونا هدایت
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۸/۰۱
شناسائی گونه های مختلف اسپیروکتهای روده ای طیور به روش مولکولی در شهرستان مشهد
مینا ضرابی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۴/۲۸
تعیین میزان آلودگی شیر مخزن گاوداریهای اطراف شهرستان مشهد به باکتریی کوکسیلا برنتی با استفاده از روش pcr
شیوا برجی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۳/۲۷
مقایسه دو روش mpn-pcr و mpn culture در تعیین تعدادباکتری لیستریا منو سایتو ژنز در شیر
مهزاد حسینی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۳
بررسی مقدماتی میزان آلودگی گوشت چرخ کرده به سرووارهای پاتوژن باکتری لیستریا منو سایتوجنز با استفاده از روش m-pcr در شهرستان مشهد
ارینب ابتدائی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۰/۰۸/۲۵
ایجاد تجربی تنش گرمایی حاد و مزمن در جوجه های گوشتی و مقایسه اثرات درمان حمایتی با داروی hot