1 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی |
|
2 |
منابع آلودگی مواد غذائی |
|
3 |
شمارش کلی میکربی |
|
4 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
5 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
6 |
روشهای سریع شمارش |
|
7 |
باقیمانده آنتی بیوتیکی در غذا |
|
8 |
اندازه گیری میزان چربی، مواد معدنی، اوره |
|
9 |
اندازه گیری میزان پروتئین و نیتروژن فرار |
|
10 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی قندها |
|
11 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها |
|
12 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها |
|
13 |
آزمایشات شیمیائی آب |
|
14 |
شمارش کلیفرم |
|
15 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
16 |
شمارش اشریشیا |
|
17 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
18 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
19 |
جداسازی و شناسائی استاف |
|
20 |
میکرو ارگانیسمهای مولد فساد |
|
21 |
جداسازی و شناسائی باسیلوس |
|
22 |
میکرو ارگانیسمهای مفید غذائی |
|
23 |
جداسازی و شناسائی سالمونلا |
|
24 |
روشهای نگهداری مواد غذائی |
|
25 |
جداسازی و شناسائی لیستریا |
|
26 |
شمارش کپک و مخمر |
|
27 |
شیمی آب |
|
28 |
کربوهیدراتها |
|
29 |
روغنها و چربیها |
|
30 |
اسییدهای آمینه و پروتئینها |
|
31 |
شیمی آب |
|
32 |
مواد معدنی و ویتامینها |
|
33 |
|
|
34 |
|
|
35 |
|
|