سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی
2 منابع آلودگی مواد غذائی
3 شمارش کلی میکربی
4 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
5 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
6 روشهای سریع شمارش
7 باقیمانده آنتی بیوتیکی در غذا
8 اندازه گیری میزان چربی، مواد معدنی، اوره
9 اندازه گیری میزان پروتئین و نیتروژن فرار
10 آزمایشات فیزیکی و شیمیائی قندها
11 آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها
12 آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها
13 آزمایشات شیمیائی آب
14 شمارش کلیفرم
15 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
16 شمارش اشریشیا
17 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
18 میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی
19 جداسازی و شناسائی استاف
20 میکرو ارگانیسمهای مولد فساد
21 جداسازی و شناسائی باسیلوس
22 میکرو ارگانیسمهای مفید غذائی
23 جداسازی و شناسائی سالمونلا
24 روشهای نگهداری مواد غذائی
25 جداسازی و شناسائی لیستریا
26 شمارش کپک و مخمر
27 شیمی آب
28 کربوهیدراتها
29 روغنها و چربیها
30 اسییدهای آمینه و پروتئینها
31 شیمی آب
32 مواد معدنی و ویتامینها
33
34
35