| 1 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی |
|
| 2 |
منابع آلودگی مواد غذائی |
|
| 3 |
شمارش کلی میکربی |
|
| 4 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
| 5 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
| 6 |
روشهای سریع شمارش |
|
| 7 |
باقیمانده آنتی بیوتیکی در غذا |
|
| 8 |
اندازه گیری میزان چربی، مواد معدنی، اوره |
|
| 9 |
اندازه گیری میزان پروتئین و نیتروژن فرار |
|
| 10 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی قندها |
|
| 11 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها |
|
| 12 |
آزمایشات فیزیکی و شیمیائی روغنها |
|
| 13 |
آزمایشات شیمیائی آب |
|
| 14 |
شمارش کلیفرم |
|
| 15 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
| 16 |
شمارش اشریشیا |
|
| 17 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
| 18 |
میکرو ارگانیسمهای بیماریزای غذائی |
|
| 19 |
جداسازی و شناسائی استاف |
|
| 20 |
میکرو ارگانیسمهای مولد فساد |
|
| 21 |
جداسازی و شناسائی باسیلوس |
|
| 22 |
میکرو ارگانیسمهای مفید غذائی |
|
| 23 |
جداسازی و شناسائی سالمونلا |
|
| 24 |
روشهای نگهداری مواد غذائی |
|
| 25 |
جداسازی و شناسائی لیستریا |
|
| 26 |
شمارش کپک و مخمر |
|
| 27 |
شیمی آب |
|
| 28 |
کربوهیدراتها |
|
| 29 |
روغنها و چربیها |
|
| 30 |
اسییدهای آمینه و پروتئینها |
|
| 31 |
شیمی آب |
|
| 32 |
مواد معدنی و ویتامینها |
|
| 33 |
|
|
| 34 |
|
|
| 35 |
|
|