طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اختصاصی دوره آموزشی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اصول کنترل کیفی مواد غذائی
3 شایستگی های پایه میکرب شناسی عمومی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با اصول کنترل کیفی مواد غذائی
5 روش تدریس تدریس نظری در کلاس ویا بصورت مجازی و تدریس عملی در آزمایشگاه میکرب شناسی مواد غذائی
6 وظایف دانشجو حضور در کلاسها و ارائه مبحثی در ارتباط با کنترلکیفی مواد غذائی
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم- حضور شیوه انجام آزمایشات
10 فایل Pdf File