سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت میکروبیولوژی مواد غذایی
2 منابع آلودگی مواد غذایی
3 منابع آلودگی مواد غذایی
4 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
5 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
6 میکرو ارگانسمهای مهم(مخمرها)
7 میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها)
8 منابع آلودگی مواد غذایی
9 میکرو ارگانسمهای مهم(کپکها)
10 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
11 میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها)
12 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
13 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
14 عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها
15 فساد مواد غذایی
16 آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی
17 آماده سازی معرفها و محیط کشت
18 نمونه برداری
19 آماده سازی نمونه
20 رقت سازی
21 شمارش کلی(کشت سطحی)
22 شمارش کلی(کشت مخلوط)
23 شمارش کلی(تعداد احتمالی)
24 شمارش کلی(روش سریع)
25 شمارش کلیفرم
26 شمارش کلیفرم مدفوعی
27 شمارش اشریشیا
28 شمارش استاف
29 آزمایشات تفریقی استاف
30 شمارش کپک و مخمر
31 فساد گوشت
32 اهمیت میکروبیولوژی مواد غذائی