| 1 |
اهمیت میکروبیولوژی مواد غذایی |
|
| 2 |
آشنایی با آزمایشگاه مواد غذائی |
|
| 3 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
| 4 |
آماده سازی معرفها و محیط کشت |
|
| 5 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
| 6 |
نمونه برداری |
|
| 7 |
منابع آلودگی مواد غذایی |
|
| 8 |
آماده سازی نمونه |
|
| 9 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
| 10 |
رقت سازی |
|
| 11 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
| 12 |
شمارش کلی(کشت سطحی) |
|
| 13 |
میکرو ارگانسمهای مهم(باکتریها) |
|
| 14 |
شمارش کلی(کشت مخلوط) |
|
| 15 |
میکرو ارگانسمهای مهم(کپکها) |
|
| 16 |
شمارش کلی(تعداد احتمالی) |
|
| 17 |
میکرو ارگانسمهای مهم(مخمرها) |
|
| 18 |
شمارش کلی(روش سریع) |
|
| 19 |
میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها) |
|
| 20 |
شمارش کلیفرم |
|
| 21 |
میکرو ارگانسمهای مهم(انگلها) |
|
| 22 |
شمارش کلیفرم مدفوعی |
|
| 23 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
| 24 |
شمارش اشریشیا |
|
| 25 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
| 26 |
شمارش استاف |
|
| 27 |
عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسمها |
|
| 28 |
آزمایشات تفریقی استاف |
|
| 29 |
فساد مواد غذایی |
|
| 30 |
شمارش کپک و مخمر |
|
| 31 |
|
|
| 32 |
|
|
| 33 |
|
|