| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختصاصی در دوره آموزشی کارشناسی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول میکرب شناسی مواد غذائی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
میکرب شناسی عمومی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول میکرب شناسی مواد غذائی |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس بخش نظری در کلاس و بخش عملی در آزمایشگاه میکرب شناسی مواد غذائی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاس و ارئه گزارش کار |
| 7 |
منبع |
میکرب شناسی مواد عذائی آدامز |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم و گزارش کار |