دکتر عبداله جمشیدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 خصوصیات فیزیکی آب و یخ
2 انواع آب
3 فعالیت آبی و فسادمواد غذائی
4 چربیها
5 اکسیداسیون چربیها
6 امولسیونها و امولسیفایر ها
7 پروتئینها
8 اسیدهای آمینه و ساختار پروتئینها
9 دناتوراسیون
10 کربوهیدراتها و مونوساکاریدها
11 الیگو و پلی ساکاریدها
12 مواد معدنی
13 آنزیمها
14 ویتامینها
15 آزمایشات سختی آب
16 کلرور آب
17 نیتریت و نیترات در آب
18 اندیس پراکسید و اندیس یدی چربیها
19 اندیس اسیدی و نقطه ذوب چربیها
20 وزن مخصوص و ضریب شکست چربیها
21 اندازه گیری میزان پرئتئین در مواد غذائی
22 اندازه گیری میزان نیتروژن فرار در مواد غذائی
23 اندازه گیری میزان رطوبت
24 اندازه گیری ضریب شکست محلولهای قندی
25 تعیین حضور قندها و قندهای احیا کننده
26 تعیین میزان خاکستر مواد غذائی
27 تعیین باقیمانده آنتی بیوتیکها در فراورده های گوشتی
28 تعیین میزان اوره در مواد غذائی
29