# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنائی با فصول مختلف شیمی مواد غذائی |
3 | شایستگی های پایه | شیمی آلی |
4 | اهداف یادگیری | آشنائی با فصول مختلف شیمی مواد غذائی |
5 | روش تدریس | حضوری در کلاس و در موارد اعلام شده توسط دانشگاه بصورت مجازی |
6 | وظایف دانشجو | شرکت در کلاسهای درس نظری و عملی |
7 | منبع | شیمی مواد غذائی-دکتر ویدا پروانه |
8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات کلاسی و مواد شیمیائی مورد نیاز در آزمایشگاه |
9 | نحوه ارزشیابی | امتحان نهائی- نحوه کار و حضور در آزمایشگاه |