| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنائی با فصول مختلف شیمی مواد غذائی |
| 3 | شایستگی های پایه | شیمی آلی |
| 4 | اهداف یادگیری | آشنائی با فصول مختلف شیمی مواد غذائی |
| 5 | روش تدریس | حضوری در کلاس و در موارد اعلام شده توسط دانشگاه بصورت مجازی |
| 6 | وظایف دانشجو | شرکت در کلاسهای درس نظری و عملی |
| 7 | منبع | شیمی مواد غذائی-دکتر ویدا پروانه |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات کلاسی و مواد شیمیائی مورد نیاز در آزمایشگاه |
| 9 | نحوه ارزشیابی | امتحان نهائی- نحوه کار و حضور در آزمایشگاه |