دکتر عبداله جمشیدی

استاد

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 شیمی آب
2 سختی آب
3 محلولهای کلوئیدی
4 کلرور آب
5 محلولهای حقیقی-سوسپانسیون-ژل
6 نیترات و نیتریت در مواد غذائی
7 پروتئینها
8 اندیس اسیدی
9 پروتئینها
10 عدد پر اکسید
11 چربیها
12 نقطه ذوب و وزن مخصوص چربیها
13 چربیها
14 اندیس یدی
15 کربوهیدراتها
16 ضریب شکست روغنها و قند ها
17 کربوهیدراتها
18 شناسائی قند ها
19 ویتامینها
20 قند های احیا کننده
21 مواد معدنی
22 اندازه گیری پروتئین
23 مواد افزودنی(رنگها-قوام دهنده ها)
24 عددTVN
25 مواد افزودنی(امولسیفایرها)
26 اندازه گیری چربی مواد غذائی
27 مواد افزودنی(آنتی اکسیدانها)
28 اندازه گیری میزان رطوبت مواد غذائی
29 فساد اکسیداتیو
30 اندازه گیری میزان مواد معدنی مواد غذائی
31 فساد هیدرولیتیک
32 تعیین باقیمانده آنتی بیوتیکها در مواد غذائی