طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس تخصصی
2 هدف کلی آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی
3 شایستگی های پایه میکرب شناسی عمومی
4 اهداف یادگیری آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی
5 روش تدریس تدریس نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی
6 وظایف دانشجو حضور در کلاسهای نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی
7 منبع
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم(نظری و عملی)