# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی |
3 | شایستگی های پایه | میکرب شناسی عمومی |
4 | اهداف یادگیری | آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی |
5 | روش تدریس | تدریس نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی |
6 | وظایف دانشجو | حضور در کلاسهای نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی |
7 | منبع | |
8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی |
9 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم(نظری و عملی) |