طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس اختصاصی در دوره آموزشی کارشناسی
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان با اصول میکرب شناسی مواد غذائی
3 شایستگی های پایه میکرب شناسی عمومی
4 اهداف یادگیری آشنایی دانشجویان با اصول میکرب شناسی مواد غذائی
5 روش تدریس تدریس بخش نظری در کلاس و بخش عملی در آزمایشگاه میکرب شناسی مواد غذائی
6 وظایف دانشجو حضور در کلاس و ارئه گزارش کار
7 منبع میکرب شناسی مواد عذائی آدامز
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات متعارف آموزشی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی
9 نحوه ارزشیابی امتحان پایان ترم و گزارش کار