1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اختصاصی دوره آموزشی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل میکربی مواد غذائی |
3 |
شایستگی های پایه |
میکرب شناسی عمومی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول کنترل میکربی مواد غذائی |
5 |
روش تدریس |
تدریس نظری در کلاس و تدریس عملی در آزمایشگاهیکرب شناسی مواد غذائی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در کلاسها و ارائه مبحثی در ارتباط با کنترل میکربی مواد غذائی |
7 |
منبع |
|
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
امکانات متعارف آموزشی و لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |