# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | کارآموزی |
2 | هدف کلی | کاربرد عملی دروس کنترل میکربی و شیمیائی |
3 | شایستگی های پایه | دروس کنترل میکربی و شیمیائی |
4 | اهداف یادگیری | کاربرد عملی دروس کنترل میکربی و شیمیائی |
5 | روش تدریس | انجام آزمایشات کنترل میکربی و شیمیائی |
6 | وظایف دانشجو | حضور در آزمایشگاه و انجام آزمایشات کنترل میکربی و شیمیائی |
7 | منبع | دروس کنترل میکربی و شیمیائی |
8 | مواد و امکانات آموزشی | آزمایشگاه کنترل کیفی موتد غذائی |
9 | نحوه ارزشیابی | حضور در آزمایشگاه و نحوه انجام آزمابشات |