| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
| 2 | هدف کلی | آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت |
| 3 | شایستگی های پایه | پاتولوژی |
| 4 | اهداف یادگیری | آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت |
| 5 | روش تدریس | حضوری در کلاس و در کشتارگاه |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور در کلاسهای نظری و در کشتارگاه صنعتی |
| 7 | منبع | درسنامه بهداشت و بازرس گوشت |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات کلاسی و لوازم کشتارگاهی |
| 9 | نحوه ارزشیابی | امتحان نهائی نظری و امتحان نهائی عملی در کشتارگاه |