طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره اختصاصی
2 هدف کلی آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت
3 شایستگی های پایه پاتولوژی
4 اهداف یادگیری آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت
5 روش تدریس حضوری در کلاس و در کشتارگاه
6 وظایف دانشجو حضور در کلاسهای نظری و در کشتارگاه صنعتی
7 منبع درسنامه بهداشت و بازرس گوشت
8 مواد و امکانات آموزشی امکانات کلاسی و لوازم کشتارگاهی
9 نحوه ارزشیابی امتحان نهائی نظری و امتحان نهائی عملی در کشتارگاه