# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | اختصاصی |
2 | هدف کلی | آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت |
3 | شایستگی های پایه | پاتولوژی |
4 | اهداف یادگیری | آشنائی با اصول بهداشت و بازرس گوشت |
5 | روش تدریس | حضوری در کلاس و در کشتارگاه |
6 | وظایف دانشجو | حضور در کلاسهای نظری و در کشتارگاه صنعتی |
7 | منبع | درسنامه بهداشت و بازرس گوشت |
8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات کلاسی و لوازم کشتارگاهی |
9 | نحوه ارزشیابی | امتحان نهائی نظری و امتحان نهائی عملی در کشتارگاه |