| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس تخصصی |
| 2 | هدف کلی | آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی |
| 3 | شایستگی های پایه | میکرب شناسی عمومی |
| 4 | اهداف یادگیری | آشنائی دانشجویان با میکروبیولوژی مواد غذائی |
| 5 | روش تدریس | تدریس نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی |
| 6 | وظایف دانشجو | حضور در کلاسهای نظری و عملی میکروبیولوژی مواد غذائی |
| 7 | منبع | |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی |
| 9 | نحوه ارزشیابی | امتحان lمیان ترم و پایان ترم(نظری و عملی) |