1 |
اهمیت میکرو بیولوژی مواد غذائی و تاریخچه |
|
2 |
منابع آلودگی میکربی مواد غذائی |
|
3 |
منابع آلودگی میکربی مواد غذائی |
|
4 |
منابع آلودگی میکربی مواد غذائی |
|
5 |
میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی |
|
6 |
میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی |
|
7 |
میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی |
|
8 |
میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی |
|
9 |
عوامل موثر بررشد میکرو ارگانیسمها |
|
10 |
عوامل موثر بررشد میکرو ارگانیسمها |
|
11 |
فساد مواد غذائی |
|
12 |
فساد مواد غذائی |
|
13 |
نگهداری مواد غذائی |
|
14 |
نگهداری مواد غذائی |
|
15 |
نگهداری مواد غذائی |
|
16 |
نگهداری مواد غذائی |
|
17 |
طراحی آزمایشگاه میکرب شناسی مواد غذائی |
|
18 |
نمونه برداری |
|
19 |
روشهای کشت میکربی |
|
20 |
روشهای کشت میکربی |
|
21 |
روش تعداد احتمالی |
|
22 |
جداسازی سالمونلا |
|
23 |
شمارش کلیفرم |
|
24 |
شمارش اشریشیا |
|
25 |
شمارش استاف |
|
26 |
شمارش باسیلوس |
|
27 |
شناسائی و شمارش لیستریا |
|
28 |
شناسائی و شمارش لیستریا |
|
29 |
شمارش بیهوازیها |
|
30 |
شمارش بیهوازیها |
|
31 |
روشهای مولکولی |
|
32 |
روشهای مولکولی |
|
33 |
امتحان |
|
34 |
|
|
35 |
|
|