سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 اهمیت میکرو بیولوژی مواد غذائی و تاریخچه
2 منابع آلودگی میکربی مواد غذائی
3 منابع آلودگی میکربی مواد غذائی
4 منابع آلودگی میکربی مواد غذائی
5 میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی
6 میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی
7 میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی
8 میکرو ارگانیسمهای مهم در مواد غذائی
9 عوامل موثر بررشد میکرو ارگانیسمها
10 عوامل موثر بررشد میکرو ارگانیسمها
11 فساد مواد غذائی
12 فساد مواد غذائی
13 نگهداری مواد غذائی
14 نگهداری مواد غذائی
15 نگهداری مواد غذائی
16 نگهداری مواد غذائی
17 طراحی آزمایشگاه میکرب شناسی مواد غذائی
18 نمونه برداری
19 روشهای کشت میکربی
20 روشهای کشت میکربی
21 روش تعداد احتمالی
22 جداسازی سالمونلا
23 شمارش کلیفرم
24 شمارش اشریشیا
25 شمارش استاف
26 شمارش باسیلوس
27 شناسائی و شمارش لیستریا
28 شناسائی و شمارش لیستریا
29 شمارش بیهوازیها
30 شمارش بیهوازیها
31 روشهای مولکولی
32 روشهای مولکولی
33 امتحان
34
35