# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | روش تولید خاویار 1 | |
2 | روش تولید خاویار 2 | |
3 | تشخیص ماهیان سالم و کهنه 1 | |
4 | تشخیص ماهیان سالم و کهنه 2 | |
5 | مراحل کنسروسازی 1 | |
6 | مراحل کنسروسازی 2 | |
7 | دودی کردن ماهیان 1 | |
8 | دودی کردن ماهیان 2 | |
9 | خشک کردن ماهیان 1 | |
10 | خشک کردن ماهیان 2 | |
11 | شور کردن ماهیان 1 | |
12 | شور کردن ماهیان 2 | |
13 | گوشت چرخ شده ماهی | |
14 | سوریمی | |
15 | سوسیس ماهی | |
16 | خواص غذای دریایی | |
17 | امتحان نهایی | |
18 |