1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به عنوان یکی از دروس اجباری غیر تخصصی، در زمینه مبانی، و روش های فراوری و نگهداری محصولات گیاهی و زراعی بحث می کند. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان این درس با مبانی فراوری و روش های نگهداری محصولات زراعی |
3 |
شایستگی های پایه |
اطلاعات پایه در حد زیست شناسی عمومی و ریاضی و شیمی عمومی کافی هست |
4 |
اهداف یادگیری |
رشته زراعت با رشته علوم و صنایع غذایی رابطه زیادی دارد |
5 |
روش تدریس |
این درس به صورت دو واحد نظری به صورت ارائه با اسلاید های پاورپوینت می باشد و 1 واحد هم عملی دارد. |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور و شرکت فعال در مباحث کلاس درس و شرکت در آزمون های کوییز و امتحانات بین ترم و پایان ترم |
7 |
منبع |
1- علم مواد غذایی، جلد اول و دوم، مسعود فلاحی.
2- اصول نگهداری مواد غذایی، دکتر رستم فرجی
3- نگهداری میوه ها و سبزی ها در اتمسفر کنترل شده، مترجمین: سید غلامرضا قریشی، حسن نخچیان.
4- عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه، تالیف: دکتر کرامت ا... ایماندل، دکتر عذرا صادق زاده ، انتشارات دانشگاه تهران.
5- صنایع تبدیلی گوجه فرنگی (رب)، تالیف: مهندس مسعود فلاحی.
6- کنسرو سازی، تالیف: مهندس رسول پایان. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
نرم افزار پاورپوینت و کامپیوتر و ویدئو پروژکتور، امکانات آزمایشگاه و پایلوت های گروه صنایع غذایی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون های کوییز، امتحان میان ترم و پایان ترم و تکالیف منزل |
10 |
فایل |
Pdf File |