طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس به عنوان یکی از دروس اجباری غیر تخصصی، در زمینه مبانی، و روش های فراوری و نگهداری محصولات گیاهی و زراعی بحث می کند.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان این درس با مبانی فراوری و روش های نگهداری محصولات زراعی
3 شایستگی های پایه اطلاعات پایه در حد زیست شناسی عمومی و ریاضی و شیمی عمومی کافی هست
4 اهداف یادگیری رشته زراعت با رشته علوم و صنایع غذایی رابطه زیادی دارد
5 روش تدریس این درس به صورت دو واحد نظری به صورت ارائه با اسلاید های پاورپوینت می باشد و 1 واحد هم عملی دارد.
6 وظایف دانشجو حضور و شرکت فعال در مباحث کلاس درس و شرکت در آزمون های کوییز و امتحانات بین ترم و پایان ترم
7 منبع 1- علم مواد غذایی، جلد اول و دوم، مسعود فلاحی. 2- اصول نگهداری مواد غذایی، دکتر رستم فرجی 3- نگهداری میوه ها و سبزی ها در اتمسفر کنترل شده، مترجمین: سید غلامرضا قریشی، حسن نخچیان. 4- عوامل فساد و شرایط نگهداری مواد غذایی در سردخانه، تالیف: دکتر کرامت ا... ایماندل، دکتر عذرا صادق زاده ، انتشارات دانشگاه تهران. 5- صنایع تبدیلی گوجه فرنگی (رب)، تالیف: مهندس مسعود فلاحی. 6- کنسرو سازی، تالیف: مهندس رسول پایان.
8 مواد و امکانات آموزشی نرم افزار پاورپوینت و کامپیوتر و ویدئو پروژکتور، امکانات آزمایشگاه و پایلوت های گروه صنایع غذایی
9 نحوه ارزشیابی آزمون های کوییز، امتحان میان ترم و پایان ترم و تکالیف منزل
10 فایل Pdf File