فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۳۱

بکارگیری باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده فولات جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی ایران به عنوان کشت الحاقی در خمیر ترش گندم جهت تولید نان فراسودمند و بررسی قابلیت جذب اسید فولیک در شرایط درون تنی -in vivo -.

سعید افضلی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۱۱/۳۰

تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

غزل زمانی ده یعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۸/۲۸

بهینه‌سازی تولید و ارزیابی خواص عملکردی اگزوپلی‌ساکاریدهای تولید شده توسط باکتری اسیدلاکتیک منتخب ایزوله شده از کشک سنتی در بستر لجن لبنی

نازنین طاهری نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۲/۰۲

بررسی تاثیر جدایه های لاکتیکی حاصل از فراورده های لبنی بومی و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا

فاطمه خسروی طالبی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۲۹

غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از شیر توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی

سیدحبیب میرابوالحسنی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۱۹

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده حاوی نانوالیاف پلی کاپرولاکتون با تکنیک الکتروریسی حامل نانوذرات نایسین

مهسا سلطانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۴

بهینه سازی تولید سس ماهی (مهیاوه) به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی

هدی قیومی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

بررسی بیان ژن های مولد اگزوپلی ساکارید در گونه لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از شیر شتر ایرانی تحت تنش های محیطی/ تکنولوژیکی

فرزانه کرمانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰

: بررسی اثر تنش ها بر تولید ترکیبات آنتی توموری توسط سویه های باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس گاسری، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم)

نسرین هادی نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

بررسی خواص پروبیوتیکی و خواص ایمنی و تکنولوژیکی سویه های مولد باکتریوسین انتروکوکوس فاسیوم و انتروکوکوس فکالیس ایزوله شده از پنیرهای لیقوان و کوزه

آذین صنعی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

بررسی تاثیر جدایه های باکتری های اسید لاکتیک بومی وسنتی با خصوصیات پروبیوتیکی بالقوه -لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم- بر کاهش میزان ازدیاد حساسیت وابسته به ige

سپهرداد دهقانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

غربالگری سویههای باکتری اسید لاکتیک بومی با خاصیت آنتی توموری با تکیه بر تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و القاء اینترلوکین 12

پریناز مباشرپور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸

غربالگری و شناسایی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد اگزوپلی ساکارید جدا شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) و بررسی خصوصیات اگزوپلی ساکارید تولیدی

پریا رهنماوثوق
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۶

بررسی تاثیر لاکتوباسیلوس رامنوسوس و ساکارومایسس سرویزیه در اتصال به آفلاتوکسین و نقش عوامل فیزیکوشیمیایی در اتصال و پایداری کمپلکس دیواره سلولى–توکسین در سامانه مدل

محمد سهرابی بالسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۶/۳۱

تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از جدایه های لاکتیکی فراورده های لبنی سنتی به عنوان کمک استارتر (کشت همراه) و مطالعه امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با خصوصیات آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی ace

لیلا یوسفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۸

امکان سنجی تولید سرشیر سنتی با استفاده از خامه سنگین بر پایه افزودن پکتین با گروهای متوکسیل پایین و پروتئین های تغلیظ شده شیر: ارزیابی ساختاری و مقایسه با دو نمونه سرشیر سنتی

هوشنگ کاملان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۲۹

شناسایی باکتری سالمونلا در گوشت خام ماکیان با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش pcr real-time

کبری تاجیک طوغان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۷/۲۹

بقای کلی فاژ ms2 در گوشت سفید (مرغ) و قرمز (گاو) بسته بندی شده

فاطمه رحمتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر سنتی متال

سیدجواد عبادی نژادحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس جداشده از فرآیند تولیدکره مسکه جنوب خراسان

فتانه حسن زاده قلعه خان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۵/۰۷

ارزیابی فعالیت ضد مخمری سویه های باکتری اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایران در دوغ

سعید افضلی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۴/۱۷

جداسازی و شناسایی گونه های آلیسیکلوباسیلوس از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی

شهناز بختیاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و کشت آغازگر بر تنوع زیستی فلور لاکتیکی هویج تخمیری

محمدابراهیم گوهرجو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی اثر بازدارندگی اسانس صمغ درخت بنه (pistacia atlantica subsp. kurdica) برکپک پنی سیلیوم اکسپانسوم در فیلم خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر

سمیرا عباس پورمنجزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر متال بر اساس ژن های کد کننده باکتریوسین های اختصاصی

فهیمه عزیزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۱۵

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی و هیدروالکلی گیاه salvia chorassanica بر برخی از میکروارگانیسم‌‬های بیماری‬زای با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی

اعظم مهربان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی فعالیّت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی میوه سپستان(cordia myxa) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مطهره پیرنیا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

بررسی اثر ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر شاخص های مولد فساد در آبمیوه در سطح محیط کشت

ندا نیّری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

بررسی اثر ضد میکروبی و انتی اکسیدانی عصاره های آبی،متانولی و هیدروالکلی گیاه trichodesma incanum بر برخی میکروارگانیسم‌های بیماری زا با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی

ملیکا حسینیان فر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۱۳

ارزیابی بقای حرارتی انتروباکتریوفاژ ms2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای طی فرایند حرارتی شیر خام

سیدرضا سادات الحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۲۱

بررسی وجود عوامل بیماریزایی و مقاومت به آنتی بیوتیک در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان

مهری جغتائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۱۹