بکارگیری باکتری های اسید لاکتیک تولید کننده فولات جدا شده از فرآورده های لبنی سنتی ایران به عنوان کشت الحاقی در خمیر ترش گندم جهت تولید نان فراسودمند و بررسی قابلیت جذب اسید فولیک در شرایط درون تنی -in vivo -.
سعید افضلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۱/۳۰
تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن
غزل زمانی ده یعقوبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۸/۲۸
بهینهسازی تولید و ارزیابی خواص عملکردی اگزوپلیساکاریدهای تولید شده توسط باکتری اسیدلاکتیک منتخب ایزوله شده از کشک سنتی در بستر لجن لبنی
نازنین طاهری نسب
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۲/۰۲
بررسی تاثیر جدایه های لاکتیکی حاصل از فراورده های لبنی بومی و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا
فاطمه خسروی طالبی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از شیر توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی
سیدحبیب میرابوالحسنی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۱۹
تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه نشاسته اصلاح شده حاوی نانوالیاف پلی کاپرولاکتون با تکنیک الکتروریسی حامل نانوذرات نایسین
مهسا سلطانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۴
بهینه سازی تولید سس ماهی (مهیاوه) به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی
هدی قیومی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
بررسی بیان ژن های مولد اگزوپلی ساکارید در گونه لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از شیر شتر ایرانی تحت تنش های محیطی/ تکنولوژیکی
فرزانه کرمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۳/۳۰
: بررسی اثر تنش ها بر تولید ترکیبات آنتی توموری توسط سویه های باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس گاسری، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم)
نسرین هادی نیا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
بررسی خواص پروبیوتیکی و خواص ایمنی و تکنولوژیکی سویه های مولد باکتریوسین انتروکوکوس فاسیوم و انتروکوکوس فکالیس ایزوله شده از پنیرهای لیقوان و کوزه
آذین صنعی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
بررسی تاثیر جدایه های باکتری های اسید لاکتیک بومی وسنتی با خصوصیات پروبیوتیکی بالقوه -لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم- بر کاهش میزان ازدیاد حساسیت وابسته به ige
سپهرداد دهقانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۴
غربالگری سویههای باکتری اسید لاکتیک بومی با خاصیت آنتی توموری با تکیه بر تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و القاء اینترلوکین 12
پریناز مباشرپور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۸
غربالگری و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک مولد اگزوپلی ساکارید جدا شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) و بررسی خصوصیات اگزوپلی ساکارید تولیدی
پریا رهنماوثوق
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۶
بررسی تاثیر لاکتوباسیلوس رامنوسوس و ساکارومایسس سرویزیه در اتصال به آفلاتوکسین و نقش عوامل فیزیکوشیمیایی در اتصال و پایداری کمپلکس دیواره سلولى–توکسین در سامانه مدل
محمد سهرابی بالسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۶/۳۱
تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از جدایه های لاکتیکی فراورده های لبنی سنتی به عنوان کمک استارتر (کشت همراه) و مطالعه امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با خصوصیات آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی ace
لیلا یوسفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۱۸
امکان سنجی تولید سرشیر سنتی با استفاده از خامه سنگین بر پایه افزودن پکتین با گروهای متوکسیل پایین و پروتئین های تغلیظ شده شیر: ارزیابی ساختاری و مقایسه با دو نمونه سرشیر سنتی
هوشنگ کاملان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
شناسایی باکتری سالمونلا در گوشت خام ماکیان با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش pcr real-time
کبری تاجیک طوغان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۷/۲۹
بقای کلی فاژ ms2 در گوشت سفید (مرغ) و قرمز (گاو) بسته بندی شده
فاطمه رحمتی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۵
ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر سنتی متال
سیدجواد عبادی نژادحسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۱
بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس جداشده از فرآیند تولیدکره مسکه جنوب خراسان
فتانه حسن زاده قلعه خان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۵/۰۷
ارزیابی فعالیت ضد مخمری سویه های باکتری اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایران در دوغ
سعید افضلی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۴/۱۷
جداسازی و شناسایی گونه های آلیسیکلوباسیلوس از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی
شهناز بختیاری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و کشت آغازگر بر تنوع زیستی فلور لاکتیکی هویج تخمیری
محمدابراهیم گوهرجو
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
بررسی اثر بازدارندگی اسانس صمغ درخت بنه (pistacia atlantica subsp. kurdica) برکپک پنی سیلیوم اکسپانسوم در فیلم خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر
سمیرا عباس پورمنجزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۰۳
بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر متال بر اساس ژن های کد کننده باکتریوسین های اختصاصی
فهیمه عزیزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۱۵
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی و هیدروالکلی گیاه salvia chorassanica بر برخی از میکروارگانیسمهای بیماریزای با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی
اعظم مهربان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
بررسی فعالیّت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی میوه سپستان(cordia myxa) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی
مطهره پیرنیا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۹
بررسی اثر ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر شاخص های مولد فساد در آبمیوه در سطح محیط کشت
ندا نیّری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۳
بررسی اثر ضد میکروبی و انتی اکسیدانی عصاره های آبی،متانولی و هیدروالکلی گیاه trichodesma incanum بر برخی میکروارگانیسمهای بیماری زا با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی
ملیکا حسینیان فر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۳/۱۳
ارزیابی بقای حرارتی انتروباکتریوفاژ ms2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای طی فرایند حرارتی شیر خام
سیدرضا سادات الحسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۲۱
بررسی وجود عوامل بیماریزایی و مقاومت به آنتی بیوتیک در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان