لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 زبان تخصصی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 عملیات صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 مبانی فراوری محصولات گیاهی اگروتکنولوژی کارشناسی
6 مهندسی بیوشیمی و فرآیندهای تخمیری مهندسی بیوسیستم کارشناسی
7 میکروبیولوژی عمومی علوم باغبانی ومهندسی فضای سبز کارشناسی
8 میکروبیولوژی عمومی شیلات کارشناسی
9 میکروبیولوژی عمومی محيط زيست کارشناسی
10 میکروبیولوژی عمومی خاکشناسی کارشناسی
11 میکروبیولوژی عمومی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
12 میکروبیولوژی مواد غذایی -1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
13 باکتری شناسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 باکتری های پروبیوتیک علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
15 بیولوژی ملکولی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
16 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
17 روش تحقیق علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
18 سمینار -1 علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
19 فیزیولوژی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
20 متابولیتهای میکروبی و روشهای شناسایی آنها علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
21 مسئله مخصوص علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
22 بیوانفورماتیک و مدلینگ در میکروبیولوژی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
23 بیوانفورماتیک ومدلینگ در میکروبیولوژی موادغذایی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
24 بیولوژی ملکولی علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
25 بیولوژی ملکولی میکروارگانیزمها علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
26 متابولیتهای میکروبی و روشهای شناسایی آنها علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)