1 |
مقدمه و تاریخچه |
|
2 |
تعریف تخمیر و انواع فرایند های تخمیری |
|
3 |
تخمیر از دیدگاه بیوشیمی و دیدگاه بیوتکنولوژی |
|
4 |
نقش میکروارگانیسم ها در صنعت غذا و صنایع تخمیری |
|
5 |
میکروارگانیسم های صنعتی |
|
6 |
تعطیل رسمی |
|
7 |
متابولیت های میکروبی |
|
8 |
عوامل رشد میکروبی |
|
9 |
موتاسیون و ژنتیک |
|
10 |
تولید مواد بیوشیمیایی، تولید پروتیئن ، تولید آنتی بیوتیک |
|
11 |
سیستم یک میکروارگانیسمی |
|
12 |
فرمانتور و انواع فرمانتورها |
|
13 |
انواع سیستم های هوادهی در فرمانتور |
|
14 |
سیستم های کنترلی: کنترل اکسیژن و درجه حرارت |
|