| 1 |
مقدمه و تاریخچه |
|
| 2 |
تعریف تخمیر و انواع فرایند های تخمیری |
|
| 3 |
تخمیر از دیدگاه بیوشیمی و دیدگاه بیوتکنولوژی |
|
| 4 |
نقش میکروارگانیسم ها در صنعت غذا و صنایع تخمیری |
|
| 5 |
میکروارگانیسم های صنعتی |
|
| 6 |
تعطیل رسمی |
|
| 7 |
متابولیت های میکروبی |
|
| 8 |
عوامل رشد میکروبی |
|
| 9 |
موتاسیون و ژنتیک |
|
| 10 |
تولید مواد بیوشیمیایی، تولید پروتیئن ، تولید آنتی بیوتیک |
|
| 11 |
سیستم یک میکروارگانیسمی |
|
| 12 |
فرمانتور و انواع فرمانتورها |
|
| 13 |
انواع سیستم های هوادهی در فرمانتور |
|
| 14 |
سیستم های کنترلی: کنترل اکسیژن و درجه حرارت |
|