| 1 |
مقدمه و مفاهیم |
|
| 2 |
ساختمان غشاء سلول در پروکاریوت ها |
|
| 3 |
سیستم های غشایی داخلی و دیواره سلولی باکتری ها |
|
| 4 |
ساختمان پپتیدوگلیکان و دیواره سلولی در گرم مثبت ها و گرم منفی ها |
|
| 5 |
مقدمه ای بر پاتوژن های غذا زاد |
|
| 6 |
فاکتور های سیکمای جایگزین و بیماری زایی و باکتری های بیماری زای غذا زاد گرم مثبت |
|
| 7 |
باکتری های بیمازای غذا زاد گرم منفی |
|
| 8 |
شیگلا و ویبریو- ویرولانس (شدت) میکروبی و بیماریزایی |
|
| 9 |
ورود پاتوژن به بدن- اتصال و چسبندگی |
|
| 10 |
کلونیزاسیون و عفونت غذایی |
|
| 11 |
جایگزینی در داخل بدن- تهاجم- توکسین ها و فاکتورهای ویرولانس |
|
| 12 |
فیبرین- لخته ها و ویرولانس- اگزوتوکسین ها |
|
| 13 |
توکسین های سیتولیتیک |
|
| 14 |
تتانوس و توکسین های بوتولینوم |
|
| 15 |
ادامه مبحث توکسین های بوتولینوم |
|
| 16 |
پرسش و پاسخ و رفع اشکال |
|