1 |
متابولیت های اولیه و ثانویه: تعریف و خصوصیات |
|
2 |
مسیرها و چرخه های مرکزی و جایگزین متابولیسم کربوهیدرات |
|
3 |
مسیرهای جایگزین مصرف قند گلوکز |
|
4 |
آنتی بیوتیک ها: تعریف و مشخصات و خصوصیات |
|
5 |
فعالیت های ضدمیکروبی و روش های سنجش آن |
|
6 |
مکانیسم عمل آنتی بیوتیک ها |
|
7 |
میان ترم |
|
8 |
میکروارگانیسم های مولد آنتی بیوتیک |
|
9 |
متابولیت های ثانویه زیست فعال |
|
10 |
آنتی میکروب ها و سایر فعالیت های بیولوژیکی |
|
11 |
متابولیت های میکروبی: مفاهیم و تعاریف |
|
12 |
اسید های آمینه و اسیدهای آلی |
|
13 |
ترکیبات خاص برای کاربرد در پزشکی و سلامت و بیوپلیمرها |
|
14 |
آفلاتوکسین ها |
|
15 |
باکتریوسین ها |
|
16 |
ادامه مبحث باکتریوسین ها |
|