1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس الزامی دانشجویان کارشناسی مهندسی علوم و صنایع غذایی می باشد. تعداد واحد:2
نوع واحد: عملی
پیشنیاز: حداقل 102 واحد گذرانده باشد( گذراندن کلیه دروس تکنولوژی مربوط به آن واحد) |
2 |
هدف کلی |
• آشنایی دانشجویان با کارهای عملی و اجرایی و مسائل تولید از نزدیک به طوری که فرصت تطبیق آموخته را با عمل، درک کنند و در رفع کمبودها و نواقص احتمالی بکوشند. |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن کلیه دروس تکنولوژی برای انتخاب این درس الزامی است. |
4 |
اهداف یادگیری |
• برخورد با مسائل کارخانه ها، کارگران، قوانین اداری و روبرو شدن با واقعیت های عینی
• واقف شدن به اهمیت مهارت های علمی و رابطه بین آنها و نحوه همکاری صاحبان مهارت ها و تخصص های مختلف و نقش هر کدام در پیشبرد کارها
• آگاهی یافتن به نحوه اداره کارخانه و لزوم تسلط کافی به کارهای عملی و اجرایی
• ایجاد فرصتی مناسب برای شکوفایی خلاقیت های دانشجویان و ارائه روش های بهتر در فرایند عملیات تولیدی
• انتقال یافته های دانشگاهی و پژوهشی، از دانشگاه به صنعت (ارتباط عملی دانشگاه و صنعت)
• ایجاد فرصتی مناسب جهت آشنایی دانشجویان با محیط کار و کارخانه و آماده شدن برای ورود به بازار کار
• آماده کردن دانشجویان برای پذیرفتن مسئولیت ها و پست های مدیریتی در اینده در کارخانجات صنایع غذایی (پذیرفتن مسئولیت هایی مانند مدیر تولید کارخانه یا مسئول فنی کارخانه) |
5 |
روش تدریس |
• دعوت دانشجویان به جلسه توجیهی درس کارآموزی (حداقل سه جلسه تشکیل می شود).
• ارائه برنامه زمان بندی کارخانجات صنایع غذایی و نحوه مراجعه به کارخانجات
• توزیع فرم های مربوط در جلسه مذکور
• ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه نگارش گزارش کارآموزی در جلسه مذکور
• گروه بندی دانشجویان درس کارآموزی معمولاً به گروه های دو یا سه نفری
• توزیع فرم های مربوط به کارخانه بین گروه ها و اعزام دانشجویان به کارخانجات |
6 |
وظایف دانشجو |
احترام به قوانین و مقررات در محل کارآموزی
حضور به موقع و منظم
نحوه برخورد با پرسنل و همکاران
روحیه کار تیمی
رعایت اخلاق اسلامی
خلاقیت و ابتکار در طول دوره کارآموزی
دقت در بررسی پروسه تولید
دقت در آزمایشها (بر حسب مورد)
انجام مطالعات اولیه قبل از شروع دوره کاارآموزی (به
تشخیص مسئول محترم کارآموزی) |
7 |
منبع |
به منظور تحویل گزارش دانشجویان از کلیه منابع دروس تکنولوژی بسته به نوع کارخانه ای که در آن کارآموزی خود را سپری کرده اند، بهره خواهند برد. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
نرم افزار پاورپوینت، کامپیوتر، ویدئو پروژکتور، پرینتر، اسکنر، فکس |
9 |
نحوه ارزشیابی |
فرم ارزشیابی کارخانه ، ارزیابی طی دوره کارآموزی ، گزارش کارآموزی ، مصاحبه حضوری در پایان دوره ، البته آزمون کتبی هم می تواند ، جزء موارد فوق قرار گیرد. |
10 |
فایل |
Pdf File |