طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره درس میکروبیولوژی مواد غذایی 1 به ارزش 2 واحد نظری می باشد. این درس پیشنیاز میکروبیولوژی مواد غذایی2 بوده و همچنین درس میکروبیولوژی عمومی پیشنیاز آن است. یکی از دروس اصلی و پایه در رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی در کنار دروس شیمی مواد غذایی و اصول مهندسی مواد غذایی می باشد. در این درس طبقه بندی میکروارگانیسم های مختلف مواد غذایی تدریس خواهد شد. همچنین مکانیسم اثر روش های مختلف مواد غذایی بر میکروارگانیسم ها ، میکروارگانیسم های شناساگرو عوامل موثر بر رشد میکروارگانیسم ها در مواد غذایی مورد بحث و مطالعه قرار خواهند گرفت.
2 هدف کلی طبقه بندی میکروارگانیسم های مهم در صنایع غذایی و اشنایی دانشجویان با آنها و همچنین آشنایی با عوامل بیرونی و درونی موثر بر رشد میکروب ها در مواد غذایی و همچنین مکانیسم اثر روش های مختلف نگهداری مواد غذایی بر میکروارگانیسم ها
3 شایستگی های پایه دانشجو باید پیش نیاز این درس را که میکروبیولوژی عمومی می باشد، گذرانده باشد.
4 روش تدریس تدریس و ارایه سرفصل ها به صورت آنلاین و برگزاری سمینارها توسط دانشجویان در صورت نیاز
5 وظایف دانشجو حضور به موقع دانشجویان در کلاس درس و مشارکت در فعالیت های کلاسی مانند پرسش و پاسخ شفاهی، کوییز های دوره ای کتبی و امتحانات میان ترم و پایان ترم
6 منبع 1- میکروبیولوژی مواد غذایی مدرن: ترجمه آقای دکتر مرتضوی و همکاران، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد 2- میکروبیولوژی مواد غذایی فریزیر: ترجمه آقای دکتر مرتضوی و همکاران، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد 3- اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی: جناب آقای دکتر مرتضوی، 4- میکروبیولوژی مواد غذایی (اصول تا عمل) جلد اول: میکروارگانیسم‌های مرتبط با مواد غذایی، بیماری‌های ناشی از مواد غذایی و فساد مواد غذایی، ترجمه: سرکار خانم دکتر شهیدی، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد، سال انتشار 1400
7 نحوه ارزشیابی برگزاری امتحان میان ترم، پایان ترم به همراه پرسش و پاسخ شفاهی با برگزاری کوییز های مختلف در طول نیم سال تحصیلی
8 فایل Pdf File