طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس جز دروس اصلی و تخصصی کارشناسی ارشد گرایش زیست فناوری غذایی می باشد. این درس به ارزش دو واحد نظری می باشد.
2 هدف کلی هدف درس: آشنایی با باکتری های پروبیوتیک و نقش آنها در سلامت و صنعت غذا
3 اهداف یادگیری - تعریف و تاریخچه پروبیوتیک ها - تاکسونومی پروبیوتیک ها - انواع میکروارگانیسم های پروبیوتیک ها(باکتری ها و مخمرها) - منابع اولیه پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک - کاربرد در فراورده های غذایی نظیر فراورده های لبنی، نوشیدنی، غله ای، غذاهای کودکان و سالمندان - نقش آنها در بیونگهدارنده ها برای افزایش ایمنی غذا - نقش و مکانیسم آنها در کاهش بیماری های قلبی و عروقی - کاهش چربی و کلسترول - کاهش اسهال و کنترل وزن و جلوگیری از سرطان - تکنولوژی های نوین جهت افزایش زنده مانی پروبیوتیک ها
4 روش تدریس استفاده از منابع معتبر و مرجع، استفاده از مقالات مروری مهم براساس نوع موضوع، بحث و تبادل نظر در مورد مباحث مطرح شده بر مبنای منابع و مقالات مروری، ارائه به صورت پاورپوینت با ویدئو پروژکتور
5 وظایف دانشجو شرکت فعال و حضور به موقع در سر کلاس درس، شرکت فعالانه در بحث های کلاسی، ارائه سمینار و سخنرانی بنابر تشخیص و صلاحدید استاد درس،
6 منبع 1. Liong, Min-Tze, ed. Probiotics: biology, genetics and health aspects. Vol. 21. Springer Science & Business Media, 2011. 2. Watson, Ronald Ross, and Victor R. Preedy, eds. Probiotics, prebiotics, and synbiotics: bioactive foods in health promotion. Academic Press, 2015. 3. Tamime, Adnan Y., Linda V. Thomas, and John Wiley, eds. Probiotic dairy products. Blackwell Pub., 2005.
7 مواد و امکانات آموزشی رایانه، ویدئو پروژکتور
8 نحوه ارزشیابی ارزیابی شرکت فعال دانشجویان در مباحث مطرح شده آزمون پایان ترم، شرکت در آزمون میان ترم
9 فایل Pdf File