| 1 |
مقدمه و تاریخچه میکروبیولوژی |
|
| 2 |
مفاهیم میکروبیولوژی ، تفاوت و شباهت پروکاریوت و یوکاریوت |
|
| 3 |
روش های تشخیص و شناسایی میکروب ها: روش های رنگ آمیزی میکروب ها |
|
| 4 |
پروکاریوت ها: اندازه، شکل و آرایش سلولی- دیواره سلول باکتری ها |
|
| 5 |
غشاء بیرونی |
|
| 6 |
تشخیص باکتری ها بوسیله دیواره سلولی: باکتری های گرم مثبت و گرم منفی: تفاوت ها و شباهت ها |
|
| 7 |
غشاء و سایر ارگانل های داخل سلولی |
|
| 8 |
ادامه غشا و سایر ارگانل ها |
|
| 9 |
ادامه غشا و سایر ارگانل ها |
|
| 10 |
مراحل رشد و تکثیر باکتری ها |
|
| 11 |
تعریف رشد ، عوامل رشد (aw, Eh ) |
|
| 12 |
مواد مغذی سیستم های رشد و تکثیر و روشهای اندازه گیری رشد باکتری ها |
|
| 13 |
متابولیسم و نحوه تامین انرژی در باکتری ها (تنفس و تخمیرو...) |
|
| 14 |
قارچ ها: تعریف، توزیع و اهمیت |
|
| 15 |
تغذیه و متابولیسم و تولید مثل |
|
| 16 |
پروتوزوئرها و جلبک ها |
|
| 17 |
کاربرد جلبک ها در صنعت و پزشکی |
|
| 18 |
مکانهای جستجو و روش های تولید مثل |
|
| 19 |
ویروس ها |
|
| 20 |
صفات عمومی، اندازه و مشخصات سلولی |
|
| 21 |
انواع و اشکال ویروسی ، روشهای تکثیر و تولید مثل |
|
| 22 |
ژنتیک |
|
| 23 |
ساختمان DNAو RNA |
|
| 24 |
پرسش و پاسخ و رفع اشکال درسی |
|