فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۳۰

بهینه‌سازی تولید و ارزیابی خواص عملکردی اگزوپلی‌ساکاریدهای تولید شده توسط باکتری اسیدلاکتیک منتخب ایزوله شده از کشک سنتی در بستر لجن لبنی

نازنین طاهری نسب
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۲/۰۲

بررسی تاثیر جدایه های لاکتیکی حاصل از فراورده های لبنی بومی و دوره رسیدگی بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی و حسی پنیر فتا

فاطمه خسروی طالبی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۲۹

غربالگری جدایه های باکتریهای اسید لاکتیک مصرف کننده جیوه و کادمیم و بررسی حذف این فلزات از شیر توسط سویه های منتخب در فرم غیر فعال تحت تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و حرارتی

سیدحبیب میرابوالحسنی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۱۹

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ساختاری و ضد میکروبی نانوالیاف پلی کاپرولاکتون با تکنیک الکتروریسی حامل نانوذرات نایسین؛ پتانسیل کاربرد آن در بسته بندی های زیست تخریب پذیر نشاسته به منظور افزایش زمان نگهداری پنیر

مهسا سلطانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۴

بهینه سازی تولید سس ماهی (مهیاوه) به منظور کاهش آمینهای بیوژنیک و بررسی ویژگیهای میکروبی، عملکردی و حسی

هدی قیومی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

بررسی بیان ژن های مولد اگزوپلی ساکارید در گونه لاکتوباسیلوس پلانتاروم جداسازی شده از شیر شتر ایرانی تحت تنش های محیطی/ تکنولوژیکی

فرزانه کرمانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۳/۳۰

: بررسی اثر تنش ها بر تولید ترکیبات آنتی توموری توسط سویه های باکتری های اسید لاکتیک (لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس گاسری، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس فرمنتوم)

نسرین هادی نیا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

بررسی خواص پروبیوتیکی و خواص ایمنی و تکنولوژیکی سویه های مولد باکتریوسین انتروکوکوس فاسیوم و انتروکوکوس فکالیس ایزوله شده از پنیرهای لیقوان و کوزه

آذین صنعی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

بررسی تاثیر جدایه های باکتری های اسید لاکتیک بومی وسنتی با خصوصیات پروبیوتیکی بالقوه -لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم- بر کاهش میزان ازدیاد حساسیت وابسته به ige

سپهرداد دهقانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۲۴

غربالگری سویههای باکتری اسید لاکتیک بومی با خاصیت آنتی توموری با تکیه بر تولید اسیدهای چرب کوتاه زنجیر و القاء اینترلوکین 12

پریناز مباشرپور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۸

غربالگری و شناسایی باکتری‌های اسید لاکتیک مولد اگزوپلی ساکارید جدا شده از کشک سنتی ایرانی (منطقه خراسان) و بررسی خصوصیات اگزوپلی ساکارید تولیدی

پریا رهنماوثوق
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۶

بررسی تاثیر لاکتوباسیلوس رامنوسوس و ساکارومایسس سرویزیه در اتصال به آفلاتوکسین و نقش عوامل فیزیکوشیمیایی در اتصال و پایداری کمپلکس دیواره سلولى–توکسین در سامانه مدل

محمد سهرابی بالسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۶/۳۱

تولید پنیر سفید ایرانی با استفاده از جدایه های لاکتیکی فراورده های لبنی سنتی به عنوان کمک استارتر (کشت همراه) و مطالعه امکان تولید پپتیدهای زیست فعال با خصوصیات آنتی اکسیدانی و مهارکنندگی ace

لیلا یوسفی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۸

تولید فیلم ضدمیکروبی و زیست تخریب پذیر مبتنی بر پولولان، نانوذرات کورکومین و نیسین: بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و ضدمیکروبی آن

غزل زمانی ده یعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۱۳

امکان سنجی تولید سرشیر سنتی با استفاده از خامه سنگین بر پایه افزودن پکتین با گروهای متوکسیل پایین و پروتئین های تغلیظ شده شیر: ارزیابی ساختاری و مقایسه با دو نمونه سرشیر سنتی

هوشنگ کاملان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۲۹

شناسایی باکتری سالمونلا در گوشت خام ماکیان با استفاده از کاوشگر اختصاصی به کمک روش pcr real-time

کبری تاجیک طوغان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۷/۲۹

بقای کلی فاژ ms2 در گوشت سفید (مرغ) و قرمز (گاو) بسته بندی شده

فاطمه رحمتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۰/۰۵

ارزیابی خصوصیات تکنولوژیکی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر سنتی متال

سیدجواد عبادی نژادحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

بررسی خواص تکنولوژیکی سویه های استرپتوکوکوس ترموفیلوس جداشده از فرآیند تولیدکره مسکه جنوب خراسان

فتانه حسن زاده قلعه خان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۵/۰۷

ارزیابی فعالیت ضد مخمری سویه های باکتری اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایران در دوغ

سعید افضلی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۴/۱۷

جداسازی و شناسایی گونه های آلیسیکلوباسیلوس از مراحل مختلف خط تولید رب گوجه فرنگی

شهناز بختیاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی اثر سطوح مختلف زنجبیل و کشت آغازگر بر تنوع زیستی فلور لاکتیکی هویج تخمیری

محمدابراهیم گوهرجو
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

بررسی اثر بازدارندگی اسانس صمغ درخت بنه (pistacia atlantica subsp. kurdica) برکپک پنی سیلیوم اکسپانسوم در فیلم خوراکی بر پایه ی پروتئین آب پنیر

سمیرا عباس پورمنجزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۰۳

بررسی خاصیت ضد میکروبی لاکتوباسیلوس های ایزوله شده از پنیر متال بر اساس ژن های کد کننده باکتریوسین های اختصاصی

فهیمه عزیزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۱۵

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی و هیدروالکلی گیاه salvia chorassanica بر برخی از میکروارگانیسم‌‬های بیماری‬زای با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی

اعظم مهربان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی فعالیّت ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی میوه سپستان(cordia myxa) بر میکروارگانیسم های شاخص عفونت و مسمومیت مواد غذایی در شرایط آزمایشگاهی

مطهره پیرنیا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

بررسی اثر ضد میکروبی باکتریهای اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیر لیقوان بر شاخص های مولد فساد در آبمیوه در سطح محیط کشت

ندا نیّری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

بررسی اثر ضد میکروبی و انتی اکسیدانی عصاره های آبی،متانولی و هیدروالکلی گیاه trichodesma incanum بر برخی میکروارگانیسم‌های بیماری زا با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی

ملیکا حسینیان فر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۱۳

ارزیابی بقای حرارتی انتروباکتریوفاژ ms2 به عنوان شاخص ویروس های روده ای طی فرایند حرارتی شیر خام

سیدرضا سادات الحسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۲۱

بررسی وجود عوامل بیماریزایی و مقاومت به آنتی بیوتیک در انتروکوکوس های ایزوله شده از پنیر لیقوان

مهری جغتائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۱۹