دکتر هاشم پورآذرنگ
استاد
درباره من
انتشارات
دروس
پایان نامه ها
کتاب ها
EN
فیلتر بر اساس:
همه
کارشناسی ارشد
دکتری
مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد:
۴
بررسی اثر کنستانتره پروتئین آب پنیر (wpc) و کربوکسی متیل سلولز (cmc) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوا جوزی
شکوفه پورابراهیم
کارشناسی ارشد
| ۱۳۹۵/۰۶/۲۸
بهینه سازی فرمولاسیون وشرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حاوی آردگندم جوانه زده
زینب امینی
کارشناسی ارشد
| ۱۳۹۴/۰۴/۰۹
بهینه سازی شرایط تولید پودر قارچ دکمه ای(agaricus bisporus) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی
آتنا پاسبان
کارشناسی ارشد
| ۱۳۹۱/۰۶/۲۸
بهینه سازی فرمولاسیون و تولید نوشیدنی طعم دار میوه ای بر پایه ماست
ام البنین علی زاده گودرزی
کارشناسی ارشد
| ۱۳۹۰/۰۶/۲۷