فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴

بررسی اثر کنستانتره پروتئین آب پنیر (wpc) و کربوکسی متیل سلولز (cmc) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی حلوا جوزی

شکوفه پورابراهیم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۸

بهینه سازی فرمولاسیون وشرایط فرایند اکستروژن با رویکرد تولید اسنک حاوی آردگندم جوانه زده

زینب امینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۰۹

بهینه سازی شرایط تولید پودر قارچ دکمه ای(agaricus bisporus) با استفاده از روش خشک کردن کف پوشی

آتنا پاسبان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۸

بهینه سازی فرمولاسیون و تولید نوشیدنی طعم دار میوه ای بر پایه ماست

ام البنین علی زاده گودرزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۷