فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ
تعداد موارد: ۵۰

Optimization of Foaming Parameters and evaluation Foam-Mat Drying of white button mushroom (Agaricus bisporus) using response surface mythology

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2022 December Volume (19) No (129) Pages (41-54)

Isolation and identification of antioxidants components From Cumin seed (Cuminum cyminum)

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2017 March Volume (12) No (6) Pages (724-749)

Optimization of Foaming Condition and Drying Behavior of White Button Mushroom (A garicus bisporus )

Journal of Food Processing and Preservation

مجلات خارجی 2015 December Volume (39) No (6) Pages (737-744)

Study of stability characteristics of sesame milk: effect of pasteurization temperature, additives, and homogenisation pressure

Quality Assurance and Safety of Crops and Foods

مجلات خارجی 2015 January Volume (7) No (5) Pages (677-686)

Influence of processing conditions on the physicochemical and sensory properties of sesame milk: A novel nutritional beverage

LWT- Food Science and Technology

مجلات خارجی 2014 June Volume (57) No (1) Pages (299-305)

Effects of endemic hydrocolloids and xanthan gum on foaming properties of white button mushroom puree studied by cluster analysis: A comparative study

Journal of Taibah University for Science

مجلات خارجی 2014 January Volume (8) No (1) Pages (31-38)

Implications of Partial Conjugation of Whey Protein Isolate to Durian Seed Gum through Maillard Reactions: Foaming Properties, Water Holding Capacity and Interfacial Activity

Molecules

مجلات خارجی 2013 August Volume (18) No (12) Pages (15110-15125)

Antioxidant activity of the essential oil and methanolic extract of cumin seed (Cuminum cyminum)

European Journal of Lipid Science and Technology

مجلات خارجی 2012 February Volume (114) No (2) Pages (168-174)

Improvement of canola oil frying stability by bene kernel oil’s unsaponifiable matter

Journal of the American Oil Chemists Society

مجلات خارجی 2011 July Volume (88) No (7) Pages (993-1000)

Effect of Bene Kernel Oil on the Frying Stability of Canola Oil

Journal of the American Oil Chemists Society

مجلات خارجی 2011 May Volume (88) No (5) Pages (647-654)

Frying Stability of Canola Oil Blended with Palm Olein, Olive, and Corn Oils

Journal of the American Oil Chemists Society

مجلات خارجی 2009 January Volume (86) No (1) Pages (71-76)

inhibition of mutagenic n-nitroso compound formation in sausage samples by using l-ascorbic

Meat Science

مجلات خارجی 2002 January

اثر اسانس هاي طبيعي آويشن و زنيان بر جلوگيري از رشد آسپژريلوس پارازتيكوس در پسته

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات خارجی 2005 March

Antioxidant activity of the essential oil and methanolic extract of cuminum cyminum at three concentrations in purified sunflower oil

9th Euro Fed Lipids Congress

کنفرانس های خارجی | 2011-09-18

Image analysis of color changes in canola oil to influence of bene kernel oil and its unsaponifiable matters fraction during frying Process

9th Euro Fed Lipids Congress

کنفرانس های خارجی | 2011-09-18

Antioxidative Effects of Bene Oil on the Accumulation of Polar Compounds in Canola Oil during Deep-fat Frying

8th Euro Fed Lipid Congress

کنفرانس های خارجی | 2010-11-21

Deep-Frying Performance of Canola Oil Blended with Palm Olein Oil

6th International Food Convention

کنفرانس های خارجی | 2008-12-15

Effect of Microbial Transglutaminase on Emulsion Capacity and Viscosity of Fish Miofibrial Proteins

The 2nd International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology

کنفرانس های خارجی | 2004-01-23

Dietary Mineral Content, Fatty and Amino Acid Composition of Fish of Three Species of Kilka (Clupeidae) from Caspian Sea

The 2nd International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology

کنفرانس های خارجی | 2004-01-23

Extraction of Protein from Fish of Kilka (clupeidae) Mince of Different Washing Conditions

The 2nd International Congress on Aquaculture, Fisheries Technology

کنفرانس های خارجی | 2004-01-23

Fabrication and Characterization of Molecularly Imprinted Microspheres as Highly Effective Sorbent for Fast and Selective Solid Phase Extraction of Nicotinamide in Beef and Wheat Flour Samples

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | آذر ۱۴۰۰ دوره (18) شماره (120) صفحات (317-334)

خشک کردن کف پوشی پوره قارچ دکمه ای ) (Agaricusbisporusو مدلسازی ریاضی فرآیند خشک کردن

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۷ دوره (15) شماره (80) صفحات (431-441)

مقایسه تاثیر افزودن بهبود دهنده های اسیدی و خمیر ترش بر امتیاز بیاتی درنان بربری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۴ دوره (12) شماره (47) صفحات (133-140)

تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن دانه کنجد بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرکنجد

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مرداد ۱۳۹۳ دوره (10) شماره (2) صفحات (136-147)

بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمینی تحت تاثیر روغن مغز بنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدروکلوئید ثعلب طی فرایند سرخ کردن عمیق

تحقیقات مهندسی کشاورزی

مجلات داخلی | مهر ۱۳۹۲ دوره (14) شماره (3) صفحات (97-112)

مطالعه اثر اسیدسیتریک، اسید آسکوربیک و سدیم متابی سولفیت بر رنگ و خصوصیات کف زایی پوره ی قارچ دکمه ای(Agaricus bisporus)

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | تیر ۱۳۹۲ دوره (9) شماره (2) صفحات (138-146)

بررسی ساختار ترکیبات قطبی روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه طی فرآیند سرخ کردن به روش کروماتوگرافی غربال ملکولی با کارایی بالا (HPSEC)

پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۹۲ دوره (9) شماره (1) صفحات (10-20)

اثرات میزان ماده جامد بدون چربی شیر بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی و حسی ماست منجمد

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | بهمن ۱۳۹۰ دوره (6) شماره (4) صفحات (33-40)

تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | اردیبهشت ۱۳۸۹ دوره (7) شماره (2) صفحات (39-49)

بررسی و مقایسه تاثیر افزودن اسیدهای آلی و خمیرترش بر پارمترهای تخمیری و حجم مخصوص نان بربری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۹ دوره (7) شماره (1) صفحات (71-79)

بررسی پایداری روغن کانولا تحت تاثیر روغن مغز بنه و بخش صابونی ناشونده آن طی فرآیند سرخ کردن عمیق بر حسب اندازه‌گیری تغییرات رنگ به روش پردازش تصویر

فرآوری و نگهداری مواد غذایی

مجلات داخلی | دی ۱۳۸۸ دوره (1) شماره (4) صفحات (93-113)

مشخصات فیزیکوشیمیایی روغن ارقام رایج کانولا در ایران

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | مهر ۱۳۸۸ دوره (16) شماره (3) صفحات (182-192)

پایداری حرارتی روغن ارقام رایج کانولا در ایران

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | مهر ۱۳۸۸ دوره (6) شماره (4) صفحات (11-16)

اثر آنزیم پاپائین بر درجه هیدرولیز و طول زنجیره پپتیدی پروتئین های میوفیبریلار ماهی کیلکا

علوم کشاورزی و منابع طبیعی

مجلات داخلی | شهریور ۱۳۸۸ دوره (16) شماره (3) صفحات (1-10)

تاثیر افزودن سبوس برنج بر ویژگی رئولوژیک خمیر و کیفیت بافت نان بربری

علوم و صنایع غذایی ایران - انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

مجلات داخلی | فروردین ۱۳۸۸ دوره (6) شماره (1) صفحات (23-32)

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره پوست سیب زمینی راجا

علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران - انستیتو تحقیقات تغذیه

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۷ دوره (3) شماره (3) صفحات (23-32)

افزایش استحصال کارخانه ای قند از طریق مدلسازی سطح نسبی چغندر قند به عنوان تابعی از وزن چغندر در سیلوها

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (20) شماره (7) صفحات (191-198)

مدلینگ اثر شوک حرارتی (سرما و گرما) بر رشد باکتریهای استارترو بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی محصول حاصل

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | اسفند ۱۳۸۵ دوره (20) شماره (6) صفحات (227-232)

تاثیر امواج فرا صوت به خصوصیات فیزیکی نشاسته گندم

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | آبان ۱۳۸۵ دوره (20) شماره (5) صفحات (5-11)

مقاومت حرارتی فراکسیون عمده آنتی اکسیدانی برگ گیاه نوروزک(Salvia leriifolia)

علوم و صنایع کشاورزی

مجلات داخلی | خرداد ۱۳۸۲ دوره (17) شماره (1) صفحات (53-60)

ارزش غذایی و درمانی حلوای جوزی اصلاح شده با هیدروکلوئید ها

دومین کنفرانس بین المللی و سومین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۱۲/۰۶

بررسی تاثیر هیدروکلوئید ها بر برخی از ویژگی های(حسی) فراورده سنتی حلوا جوزی

سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۴/۰۶/۱۸

اثر متغیرهای تولید بر رنگ، خصوصیات حسی و الگوی الکتروفورزی پروتئین های نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از دانه کنجد

اولین همایش ملی میان وعده های غذایی

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۳/۰۲/۱۰

برتری ویژگی های ارگانولپتیک فراورده های آردی بوسیله نانو پوششهای رس

اولین کنفرانس ملی الکترونیکی علوم کشاورزی و محیط زیست

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۱۲/۱۵

پوشش های نانو رس به عنوان ابزار بهبود خواص ارگانولپتیک در فراورده های آردی

اولین کنفرانس ملی الکترونیکی علوم کشاورزی و محیط زیست

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۱۲/۱۵

بررسی متغیر های موثر بر پایداری و رنگ نوشیدنی گیاهی فراسودمند تهیه شده از کنجد

بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۲/۰۸/۰۷

تاثیر زمان بلانچینگ و دمای برشته نمودن کنجد بر ویژگی های شیمیایی شیر آن

چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۹۱/۰۷/۲۵

بررسی اثر درصد شیر سویا و ماده جامد کل بر خواص فیزیکو شیمیایی نوشیدنی لبنی اسیدی

هیجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۷/۰۷/۲۴

ارز یابی اثرات جنس بسته و شرایط اتمسفر اصلاح شده بر روی خصوصیات فیزیکو شیمیائی پسته

اولین همایش ملی فرآوری و بسته بندی پسته

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۶/۰۹/۱۳

کاربرد نانوتکنولوژی در بررسی خصوصیات ریزساختاری دیواره باکتریهای پروبیوتیک تحت تنش

اولین کنفرانس فناوری نانو در محیط زیست

کنفرانس های داخلی | ۱۳۸۵/۱۲/۰۲