امکانسنجی تولید اسنک حجیم پروتئینی از آرد کامل سویا و ذرت با بررسی تاثیر تغییرات ph و صمغ زانتان بر ساختار پروتئین سویا طی اکستروژن
سیده زهره حسینی یزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۰۴
بهینه سازی تهیهی بایژل از روغن سویا با استفاده از مونو و دی گلیسیرید خالص تجاری، صمغهای گوار و زانتان و امکان سنجی استفاده از بایژل در فرمولاسیون پنیرپیتزای پروسس
مریم قاسمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۷
بهینه یابی شرایط رنگبری شربت شکرخام از طریق ازن زنی و شناسایی و سنجش ترکیبات تشکیل شده در فرآیند
مهدی نیک فرجام
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیبی از مومهای کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی
علی ابراهیم زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۶
بررسی افزودن پوست گوجهفرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی رب گوجهفرنگی با بریکس پایین
سعید امیری نسب سرابی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۷
ارائه فرمولاسیون نوین برای فراورده شکلات فراسودمند بر پایه اولئوژل و پودر عناب کامل
روح انگیز سپهری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۹
طراحی اتمسفراصلاح شده و بررسی تاثیر اسانس مینایی و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت گلابی رقم درگزی و تعیین عمر انبارمانی آن
شیما نعیمی قلی مشهد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۲/۱۴
بررسی تاثیر تیمارهای ازن و مایکروویو بر کاهش بار میکروبی و خصوصیات کیفی برخی دمنوش های گیاهی
ساجده خالصی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۱۵
تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ بنه و اسید سالیسیلیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پسته تازه رقم کله قوچی
سحر سلطانی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
تولید مکمل فیبری فراسودمند از فراورده های جنبی کارخانه های فراوری برنج و گوجه فرنگی با استفاده از فناوری اکستروژن
سارا نیاستی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۵/۱۳
بررسی روشهای عصارهگیری بر فعالیت ضدمیکروبی و آنتیاکسیدانی عصاره برگ گیاه اناریجه جهت نگهداری گوشت ماهی کیلکای چرخ شده
الهام شکوه صارمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۳۰
تأثیر عصاره پوست بنه (pistacia atlantica subsp. mutica) ریزپوشانی شده در نانوامولسیون های دو لایه متعدد با پوشش های بیوپلیمری در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا
مجتبی دلفانیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
تولید نانولیپوزوم های اصلاح شده حاوی اسانس روغنی پرتقال به روش حرارتی
محمدحسین نشاسته گیر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۸
بررسی اثر آنزیم آسپاراژیناز، دما، زمان و نوع حرارت دهی در کاهش آکریل آمید نان سنگک
نادر صمدی قربانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۱۰/۲۰
بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و صمغ بومی بنه در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری گیلاس رقم سیاه مشهد
مرضیه راه چمنی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۳۱
تولید نانولیپوزوم های حاوی ترکیبات فنولی عصاره برگ زیتون و تأثیر آن بر پایداری کره
مهناز منافی دیزج یکان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۵/۳۰
تاثیر مخلوط رزین درخت پسته گونه آتلانتیکا (بنه) و اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چربی
فرشید نیک فر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۲۵
کاربرد پوشش خوراکی و ضد میکربی کیتوزان و گاز ازن در افزایش زمان ماندگاری خرمای مضافتی
حمید سرحدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۴/۰۱
بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز (ترکیبی خلاء-مادون قرمز و هوای داغ-مادون قرمز) بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی
عماد آیدانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۱/۱۴
ریزپوشانی روغن نعناع به روش خشک کردن پاششی
ستاره حسین زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۱
بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی و هیدروالکلی گیاه salvia chorassanica بر برخی از میکروارگانیسمهای بیماریزای با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی
اعظم مهربان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۶/۳۱
بررسی اثر پروتئین های سدیم کازئینات، ایزوله آب پنیر، آلبومین و ژلاتین بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی موس شکلاتی
سعید میرعرب رضی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۵/۲۷
اثر اندازه ذرات و تیمار هیدروژن پراکسید قلیایی بر خصوصیات فیزیکی و پخت فیبر رژیمی هسته-ی خرما و مقایسه ی آن با فایبرکس
فاطمه شکرالهی گاوزن
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۰۴
تاثیر سیکلهای انجماد- خروج از انجماد بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه بالنگو شیرازی
دیاکو خدائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۳/۱۱
استخراج و خالص سازی فروکتان های سریش (eremurus spectabilis) و بررسی برهم کنش آنها با بیوپلیمرهای آرد گندم با استفاده از روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز
امیر پورفرزاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۲/۲۸
بررسی امکان تولید و پایداری حاملهای نانو ساختار لیپیدی حاوی روغن دانه مرو
آرام بستان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۵
غنی سازی آرد گندم با کنجاله کنجد و اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی، بافتی نان حجیم (باگت) با استفاده از صمغ زانتان.
حبیب جهان دیده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۳/۲۷
جداسازی، تخلیص و شناسایی فعالترین فراکسیون آنتی اکسیدانی مواد غیر صابونی روغن پوست کلخونگ (pistacia khinjuk) و بررسی اثر بهبود دهندگی آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرایند سرخ کردن
جواد توکلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۳
بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینتیک انتقال جرم میگو (penaeus indicus) به روش کف پوشی
مهران عزیزپور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۹
بررسی اثر صمغ اسفرزه و پساب کارخانجات تولید نشاسته بر کیفیت و ماندگاری نان بربری
مصطفی خانعلی پورقزوین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
: استخراج آنتی اکسیدان ها از روغن پوست بنه به روش مادون بحرانی آب
رضوان شاددل
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۳۰
بررسی امکان استفاده از بنتونیت و ژلاتین و بهینه یابی آن به منظور تصفیه شربت خام چغندر قند و تولید مستقیم قند مایع