فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۳۲

امکان‌سنجی تولید اسنک حجیم پروتئینی از آرد کامل سویا و ذرت با بررسی تاثیر تغییرات ph و صمغ زانتان بر ساختار پروتئین سویا طی اکستروژن

سیده زهره حسینی یزدی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۰۴

بهینه سازی تهیه‌ی بایژل از روغن سویا با استفاده از مونو و دی گلیسیرید خالص تجاری، صمغ‌های گوار و زانتان و امکان سنجی استفاده از بایژل در فرمولاسیون پنیرپیتزای پروسس

مریم قاسمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۷

بهینه یابی شرایط رنگبری شربت شکرخام از طریق ازن زنی و شناسایی و سنجش ترکیبات تشکیل شده در فرآیند

مهدی نیک فرجام
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

بررسی تولید اولئوژل از روغن آفتابگردان با استفاده از ترکیبی از موم‌های کارنوبا و زنبور عسل و کاربرد آن به عنوان جایگزین چربی جامد (شورتنینگ) در فرمولاسیون کوکی

علی ابراهیم زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۶

بررسی افزودن پوست گوجه‌فرنگی، کلرید کلسیم، کاهش اندازه ذرات و توزیع پالپ بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی رب گوجه‌فرنگی با بریکس پایین

سعید امیری نسب سرابی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۷/۱۷

ارائه فرمولاسیون نوین برای فراورده شکلات فراسودمند بر پایه اولئوژل و پودر عناب کامل

روح انگیز سپهری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۰۹

طراحی اتمسفراصلاح شده و بررسی تاثیر اسانس مینایی و غلظت گاز اکسیژن روی کیفیت گلابی رقم درگزی و تعیین عمر انبارمانی آن

شیما نعیمی قلی مشهد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۲/۱۴

بررسی تاثیر تیمارهای ازن و مایکروویو بر کاهش بار میکروبی و خصوصیات کیفی برخی دمنوش های گیاهی

ساجده خالصی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۱۵

تاثیر پوشش خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی صمغ بنه و اسید سالیسیلیک بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی پسته تازه رقم کله قوچی

سحر سلطانی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

تولید مکمل فیبری فراسودمند از فراورده های جنبی کارخانه های فراوری برنج و گوجه فرنگی با استفاده از فناوری اکستروژن

سارا نیاستی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۵/۱۳

بررسی روش‌های عصاره‌گیری بر فعالیت ضدمیکروبی و آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گیاه اناریجه جهت نگهداری گوشت ماهی کیلکای چرخ شده

الهام شکوه صارمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۳۰

تأثیر عصاره پوست بنه (pistacia atlantica subsp. mutica) ریزپوشانی شده در نانوامولسیون های دو لایه متعدد با پوشش های بیوپلیمری در کنترل پایداری اکسایشی روغن سویا

مجتبی دلفانیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

تولید نانولیپوزوم های اصلاح شده حاوی اسانس روغنی پرتقال به روش حرارتی

محمدحسین نشاسته گیر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۸

بررسی اثر آنزیم آسپاراژیناز، دما، زمان و نوع حرارت دهی در کاهش آکریل آمید نان سنگک

نادر صمدی قربانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۰/۲۰

بررسی اثرپوشش خوراکی کیتوزان و صمغ بومی بنه در بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری گیلاس رقم سیاه مشهد

مرضیه راه چمنی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۳۱

تولید نانولیپوزوم های حاوی ترکیبات فنولی عصاره برگ زیتون و تأثیر آن بر پایداری کره

مهناز منافی دیزج یکان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۵/۳۰

تاثیر مخلوط رزین درخت پسته گونه آتلانتیکا (بنه) و اینولین بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست کم چربی

فرشید نیک فر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۲۵

کاربرد پوشش خوراکی و ضد میکربی کیتوزان و گاز ازن در افزایش زمان ماندگاری خرمای مضافتی

حمید سرحدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۴/۰۱

بررسی تاثیر سامانه مادون قرمز (ترکیبی خلاء-مادون قرمز و هوای داغ-مادون قرمز) بر فرآیند خشک شدن و کیفیت کیوی

عماد آیدانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۱/۱۴

ریزپوشانی روغن نعناع به روش خشک کردن پاششی

ستاره حسین زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۱

بررسی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی و هیدروالکلی گیاه salvia chorassanica بر برخی از میکروارگانیسم‌‬های بیماری‬زای با منشأ غذایی در شرایط آزمایشگاهی

اعظم مهربان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۳۱

بررسی اثر پروتئین های سدیم کازئینات، ایزوله آب پنیر، آلبومین و ژلاتین بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی موس شکلاتی

سعید میرعرب رضی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۵/۲۷

اثر اندازه ذرات و تیمار هیدروژن پراکسید قلیایی بر خصوصیات فیزیکی و پخت فیبر رژیمی هسته-ی خرما و مقایسه ی آن با فایبرکس

فاطمه شکرالهی گاوزن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۰۴

تاثیر سیکلهای انجماد- خروج از انجماد بر خصوصیات عملکردی صمغ دانه بالنگو شیرازی

دیاکو خدائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۳/۱۱

استخراج و خالص سازی فروکتان های سریش (eremurus spectabilis) و بررسی برهم کنش آنها با بیوپلیمرهای آرد گندم با استفاده از روش اسپکتروسکوپی مادون قرمز

امیر پورفرزاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۲/۲۸

بررسی امکان تولید و پایداری حامل‌های نانو ساختار لیپیدی حاوی روغن دانه مرو

آرام بستان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۶/۲۵

غنی سازی آرد گندم با کنجاله کنجد و اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی، بافتی نان حجیم (باگت) با استفاده از صمغ زانتان.

حبیب جهان دیده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۲۷

جداسازی، تخلیص و شناسایی فعالترین فراکسیون آنتی اکسیدانی مواد غیر صابونی روغن پوست کلخونگ (pistacia khinjuk) و بررسی اثر بهبود دهندگی آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا طی فرایند سرخ کردن

جواد توکلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۱۳

بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی کینتیک انتقال جرم میگو (penaeus indicus) به روش کف پوشی

مهران عزیزپور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۲۹

بررسی اثر صمغ اسفرزه و پساب کارخانجات تولید نشاسته بر کیفیت و ماندگاری نان بربری

مصطفی خانعلی پورقزوین
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

: استخراج آنتی اکسیدان ها از روغن پوست بنه به روش مادون بحرانی آب

رضوان شاددل
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۳۰

بررسی امکان استفاده از بنتونیت و ژلاتین و بهینه یابی آن به منظور تصفیه شربت خام چغندر قند و تولید مستقیم قند مایع

عیسی جاهد جوشاتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۳۰