1 |
اصول بهداشت و بازرسی گوشت و فرآورده های دامی |
پاتوبيولوژي |
کارشناسی |
2 |
بهداشت و بازرسی گوشت دام و طیور |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی |
3 |
تجزیه خوراک دام |
پاتوبيولوژي |
کارشناسی |
4 |
صنایع بسته بندی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی |
5 |
کار آموزی در کشتار گاه های صنعتی دام و طیور |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی |
6 |
مدیریت تضمین کیفیت |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی |
7 |
میکرب شناسی صنعتی مواد غذائی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی |
8 |
اپیدمیولوژی وروش های ارزیابی خطر |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی ارشد |
9 |
استانداردها وقوانین موادغذایی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی ارشد |
10 |
بهداشت محیط درصنایع غذایی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی ارشد |
11 |
روش های نمونه برداری مواد غذایی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی ارشد |
12 |
کنترل شیمیایی مواد غذایی |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
کارشناسی ارشد |
13 |
بهداشت و بازرسی گوشت |
بهداشت مواد غذايي و آبزيان |
دکتری عمومی |