لیست دروس

# عنوان درس رشته مقطع
1 آزمایشگاه صنایع کنسرو علوم و صنايع غذايي کارشناسی
2 اصول سرد کردن انجمادوانبارداری مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
3 اصول مهندسی صنایع غذایی 2 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
4 اصول مهندسی صنایع غذایی 1 علوم و صنايع غذايي کارشناسی
5 پروژه علوم و صنايع غذايي کارشناسی
6 تکنولوژی نوشابه ها و آبمیوه ها علوم و صنايع غذايي کارشناسی
7 زبان تخصصی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
8 سمینار علوم و صنايع غذايي کارشناسی
9 عملیات صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
10 کارآموزی علوم و صنايع غذايي کارشناسی
11 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۳ علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
12 خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
13 خواص حرارتی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
14 خواص فیزیکی مواد بسته بندی غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
15 خواص مکانیکی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
16 خواص مکانیکی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
17 روش تحقیق علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
18 عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
19 عملیات واحد درمهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
20 مباحث خاص در مهندسی مواد غذایی علوم و صنايع غذايي کارشناسی ارشد
21 مهندسی صنایع غذائی تکمیلی علوم و صنایع غذایی (بین الملل ) کارشناسی ارشد
22 اصول مهندسی صنایع غذایی - ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)
23 اصول مهندسی صنایع غذایی ۴ علوم و صنايع غذايي دکتری (Ph.D)