فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۲۸

بررسی اثر بسته بندی اتمسفراصلاح شده بر زمان ماندگاری مخلوط سبزی خوردن شامل ریحان، تره و گشنیز

المیرا اسماعیل زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۱۱/۱۷

بررسی اثر پرتودهی گاما بر سرعت و کیفیت پخت لوبیا قرمز ایرانی -phaseolus vulgaris .l-

علی درافشان ری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۲/۱۸

شیره برنج قهوه‌ای و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن

شهاب حاجیان
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۶/۲۹

بازیابی ترکیبات معطر از آب گوجه فرنگی با استفاده از تراوش تبخیری

امین قهرمانی فر
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۸

تاثیر صمغ ریشه سریش به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رئولوژیکی، فیزیکی و حسی بستنی کم چرب

فاطمه سبزمیدانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۵

نانوالیاف الکتروریسی شده مخلوط کیتوزان و استات سلولز به عنوان حامل مناسب در تثبیت آنزیم لاکاز

پانته آ صالحی زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۲/۱۱

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی شیره خرمالو

زهرا خانجانی دوران محله
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۱/۲۵

بررسی تاثیر سه روش برشته کردن -هوای داغ، مادون قرمز و ترکیبی هوای داغ - مایکروویو- بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی سویق گندم و کاربرد منطق فازی در ارزیابی ویژگی های حسی محصول

وحید نجفی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۰/۰۷

اثر صمغ زانتان به عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی، حرارتی و حسی حمص و مدلسازی برخی خواص رئولوژیکی آن

مریم عبدالرحمن
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۹

ویژگی های فیزیکوشیمیایی قرص حاصل از پودر آب هویج و کرفس تهیه شده به روش خشک کردن کف‌پوشی

مهسا کمالی سروستانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۱۴

تاثیر صمغ اسفرزه و رنگ های بتالائین و کورکومین بر پایداری، خواص رئولوژیکی و حسی دوغ گرمادیده

حسام الدین آخوندزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۳۱

بهینه سازی پوشش خوراکی بر پایه روغن سبوس برنج و نشاسته سیب زمینی اصلاح شده و تأثیر آن همراه با ناتامایسین بر ویژگی های کیفی میوه انگور (رقم عسگری) در طی نگهداری آن

آذین امیدجیوان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۶/۳۰

بررسی تأثیر انواع روشهای خشک کردن بر کیفیت زعفران و طبقه بندی زعفران خشک شده با استفاده از پردازش تصویر رقمی و الگوریتم های مختلف طبقه بندی

مرتضی محمدزاده مقدم
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۲۹

اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی

فاطمه یوسف زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۲۰

بهینه یابی شرایط استخراج صمغ دانه ی مرو با روش خشک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن

احمدرضا حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۴/۱۵

تاثیر صمغ دانه مرو و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر ویژگی های عملکردی و رفتار رتروگرداسیون ژل نشاسته گندم

نگار میرنژاد عنبرانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۴/۱۲

بررسی امکان تشخیص تلخی و آفلاتوکسین در بادام و مغز آن با استفاده از روش‌های غیر مخرب

امیر رستگار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۱۵

امکانسنجی تشخیص و طبقه بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان توسط تلفن همراه

مقداد تکلوزاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۰۴

تولید و بهینه سازی فرمولاسیون فراورده‌ای نوین برپایه رب انار و شیرین کننده‌های طبیعی با استفاده از روش سطح پاسخ و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن

زهرا غزنوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۹

مدل سازی عددی رهایش عصاره دارچین از فیلم پکتین و ژلاتین

اسماء اقبال
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

ساخت فیلم خوراکی امولسیونی بر پایه پروتئین پسته وحشی(بنه) به همراه موم زنبور عسل/ اسید اولئیک و بررسی ویژگیهای آن

بهناز طوقی عشقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

مطالعه کینتیک استخراج لیکوپن ازگوجه فرنگی طی تیمار آنزیمی و امواج فراصوت و بررسی تأثیر ترکیب امولسیون، نوع و غلظت امولسیفایر بر زیست دسترسی آزمایشگاهی لیکوپن گوجه فرنگی

علیرضا رضائی مهرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۹

تاثیر نسبت های مختلف عسل و عصاره مالت در فرمولاسیون مالت عسلی بر ویژگی های رئولوژیکی، حرارتی و حسی آن

محمّد دیانت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۵

خشک کردن کف پوشی پالپ طالبی(cucumis melo) : بهینه سازی شرایط تولید کف و ارزیابی خواص پودر

محمدرضا صلاحی سینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۱۰

مدل سازی و اندازه گیری خواص حرارتی- فیزیکی عصاره مالت تحت تاثیر دما و غلظت

فاطمه حیدری دلفارد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۹

اثر اندازه ذرات و تیمار هیدروژن پراکسید قلیایی بر خصوصیات فیزیکی و پخت فیبر رژیمی هسته-ی خرما و مقایسه ی آن با فایبرکس

فاطمه شکرالهی گاوزن
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۰۴

تعیین برخی خصوصیات کیفی میوه لیموترش با استفاده از روشهای مخرب و روش غیر مخرب طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک

امیر جاجرمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۶/۲۸

غنی سازی آرد گندم با کنجاله کنجد و اصلاح خواص رئولوژیکی خمیر و خواص فیزیکی، بافتی نان حجیم (باگت) با استفاده از صمغ زانتان.

حبیب جهان دیده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۲۷