| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مقدمه | |
| 2 | اهمیت پرواربندی | |
| 3 | نژادهای گاو گوسفند و بز گوشتی | |
| 4 | وضعیت پرواربندی در ایران و جهان | |
| 5 | روند بازاریابی | |
| 6 | اهمیت امیخته گری | |
| 7 | فیزیولوژی رشد | |
| 8 | احتیاجات رشد | |
| 9 | اصول تغذیه | |
| 10 | انواع مختلف گوشت قرمز | |
| 11 | سامانه های پرواربندی | |
| 12 | استفاده از هورمون | |
| 13 | روش های رایج پرواربندی | |
| 14 | ناهنجاری های متابولیک | |
| 15 | بیماری های رایج | |
| 16 | ارزیابی اقتصادی |