# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه | |
2 | اهمیت پرواربندی | |
3 | نژادهای گاو گوسفند و بز گوشتی | |
4 | وضعیت پرواربندی در ایران و جهان | |
5 | روند بازاریابی | |
6 | اهمیت امیخته گری | |
7 | فیزیولوژی رشد | |
8 | احتیاجات رشد | |
9 | اصول تغذیه | |
10 | انواع مختلف گوشت قرمز | |
11 | سامانه های پرواربندی | |
12 | استفاده از هورمون | |
13 | روش های رایج پرواربندی | |
14 | ناهنجاری های متابولیک | |
15 | بیماری های رایج | |
16 | ارزیابی اقتصادی |