| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) | 
|---|---|---|
| 1 | قارچهای شکمبه | |
| 2 | مصرف غذا در نشخوارکنندگان | |
| 3 | مواد مضر در مواد خوراکی | |
| 4 | مقدمه، اصول و مبانی کلی درس و توضیح مفهوم الفاظ و کلمات کلیدی درس | |
| 5 | انواع میکروارگانیزمهای شکمبه | |
| 6 | میکروبیولوژی شکمبه | |
| 7 | پروتوزوا شکمبه | |
| 8 | دستکاری شکمبه ای | |
| 9 | ارائه توسط دانشجویان | |
| 10 | ارائه تکالیف و رفع اشکال | |
| 11 | آزمونک و بررسی سوالات پس ار آن |