| 1 |
تعریف اجزای جیره غذایی آبزیان و مفهوم ماده خشک |
|
| 2 |
معرفی منابع تامین کننده پروتئین غذایی آبزیان |
|
| 3 |
معرفی منابع تامین کننده چربی غذایی آبزیان |
|
| 4 |
معرفی منابع تامین کننده انرژی غذایی آبزیان |
|
| 5 |
معرفی پودر ماهی و روش¬های فرآوری آن |
|
| 6 |
معرفی پودر گوشت و روش¬های فرآوری آن |
|
| 7 |
معرفی پودر خون و روش¬های فرآوری آن |
|
| 8 |
معرفی ژلاتین و روش¬های فرآوری آن |
|
| 9 |
آزمون میان ترم |
|
| 10 |
معرفی کنجاله سویا و روش¬های فرآوری آن |
|
| 11 |
معرفی کنجاله کانولا و روش¬های فرآوری آن |
|
| 12 |
معرفی کنجاله آفتابگردان و روش¬های فرآوری آن |
|
| 13 |
معرفی گلوتن ذرت و روش¬های فرآوری آن |
|
| 14 |
معرفی کنجاله کنجد و روش¬های فرآوری آن |
|
| 15 |
معرفی روش¬های مختلف فرمولاسیون جیره غذایی آبزیان |
|
| 16 |
معرفی مکمل ها و افزودنی¬های غذایی در آبزیان |
|