1 |
تعریف غذای زنده و اهمیت آن |
|
2 |
معرفی انواع غذاهای زنده در صنعت آبزی پروری |
|
3 |
معرفی گونه های ریز جلبک پرورشی |
|
4 |
معرفی روش های پرورش ریز جلبک ها |
|
5 |
معرفی آرتمیا و بررسی چرخه زندگی آن |
|
6 |
معرفی روش های پرورش آرتمیا |
|
7 |
بررسی روش های مختلف تولید سیست آرتمیا |
|
8 |
آزمون میان ترم |
|
9 |
معرفی روتیفر و بررسی چرخه زندگی آن |
|
10 |
معرفی روش های پرورش روتیفر |
|
11 |
معرفی دافنی و بررسی چرخه زندگی آن |
|
12 |
معرفی روش های پرورش دافنی |
|
13 |
معرفی پاروپایان و بررسی چرخه زندگی آن |
|
14 |
معرفی روش های تولید پارامسی |
|
15 |
معرفی روش های تولید کرم قرمز خونی |
|