| 1 | 
											مقدمه ، اهمیت پرواربندی | 
											 | 
										
																			
											| 2 | 
											نژادهای گاو، گوسفند و بز گوشتی در ایران و جهان | 
											 | 
										
																			
											| 3 | 
											وضعیت پرواربندی در ایران و جهان | 
											 | 
										
																			
											| 4 | 
											روند تولید و بازاریابی دامهای گوشتی، اهمیت آمیخته گری در تولید گوشت | 
											 | 
										
																			
											| 5 | 
											سرعت و فیزیولوژی رشد و عوامل مؤثر بر آن، احتیاجات رشد، | 
											 | 
										
																			
											| 6 | 
											اصول تغذیه و خوراک دهی در سامانه های پرواربندی | 
											 | 
										
																			
											| 7 | 
											انواع مختلف گوشت قرمز و تفاوت آنها | 
											 | 
										
																			
											| 8 | 
											سامانه های پرواربندی در گاو | 
											 | 
										
																			
											| 9 | 
											استفاده از هورمونها و مواد افزودنی | 
											 | 
										
																			
											| 10 | 
											سامانه های پرواربندی در گوسفند | 
											 | 
										
																			
											| 11 | 
											روشهای رایج پرواربندی در منطقه و مشکلات آنها | 
											 | 
										
																			
											| 12 | 
											ناهنجاریهای متابولیک در دامهای گوشتی | 
											 | 
										
																			
											| 13 | 
											بیماریهای رایج عفونی | 
											 | 
										
																			
											| 14 | 
											ارزیابی اقتصادی تولید | 
											 | 
										
																			
											| 15 | 
											بازدید از مراکز پرواربندی گاو و گوسفند | 
											 | 
										
																			
											| 16 | 
											بازدید از مراکز پرواربندی گاو و گوسفند | 
											 |