1 |
مقدمه ، اهمیت پرواربندی |
|
2 |
نژادهای گاو، گوسفند و بز گوشتی در ایران و جهان |
|
3 |
وضعیت پرواربندی در ایران و جهان |
|
4 |
روند تولید و بازاریابی دامهای گوشتی، اهمیت آمیخته گری در تولید گوشت |
|
5 |
سرعت و فیزیولوژی رشد و عوامل مؤثر بر آن، احتیاجات رشد، |
|
6 |
اصول تغذیه و خوراک دهی در سامانه های پرواربندی |
|
7 |
انواع مختلف گوشت قرمز و تفاوت آنها |
|
8 |
سامانه های پرواربندی در گاو |
|
9 |
استفاده از هورمونها و مواد افزودنی |
|
10 |
سامانه های پرواربندی در گوسفند |
|
11 |
روشهای رایج پرواربندی در منطقه و مشکلات آنها |
|
12 |
ناهنجاریهای متابولیک در دامهای گوشتی |
|
13 |
بیماریهای رایج عفونی |
|
14 |
ارزیابی اقتصادی تولید |
|
15 |
بازدید از مراکز پرواربندی گاو و گوسفند |
|
16 |
بازدید از مراکز پرواربندی گاو و گوسفند |
|