1 |
مقدمه, تاریخچه میکروب شناسی |
|
2 |
تفاوت پروکاریوت و یوکاریوت، طبقه بندی میکروارگانیسمها |
|
3 |
طبقه بندی باکتریها، خواص و نقش باکتری، غشاهای پوششی باکتریها، |
|
4 |
طبقه بندی باکتریها، خواص و نقش باکتری، غشاهای پوششی باکتریها، |
|
5 |
ساختمان ریبوزوم، مزوزوم، هسته، کروماتوفور و گنجیدگی ها، |
|
6 |
اثر باکتری ها در طبیعت، |
|
7 |
خصوصیات پروکاریوتها، تغذیه باکتری ها |
|
8 |
ساختمان باکتریها |
|
9 |
خواص باکتریها، تأثیر عوامل فیزیکی شامل (دما، pH، گازها، فشار اسمزی، رطوبت، فشار هیدروستاتیک و مواد مغذی بر باکتریها |
|
10 |
منحنی رشد، کشت مداوم |
|
11 |
شناخت ارتباط متقابل باکتری ها |
|
12 |
ساختان و خواص اسپور، برگشت اسپور به فرم رویشی |
|
13 |
کنترل میکروارگانیسم، شناخت عوامل ضد میکروبی |
|
14 |
کنترل میکروارگانیسم، شناخت عوامل ضد میکروبی |
|
15 |
مکانیسم اثر عوامل ضد میکروبی |
|
16 |
روشهای فیزیکی کنترل میکروبی، روشهای شیمیایی کنترل میکروبی. |
|
17 |
|
|